тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas moram da zakazujem neke sastanke, saljem neku postu, ali sve prvo da skeniram, plus da prevedem nekoliko stranica da bi uopste znala o cemu se radi i koji je rok.
:-(((((((((((((((

Naravno da visim na fejsu pa reko i ovde da svratim pre nego utvrdim da nemam sta pametno reci i da je najbolje da se uhvatim posla.

Evo mi ga postar, vidim ga kroz prozor. Ali nemam paket danas.

Ovde po Evropi postoje kursevi za ucenje lokalnog jezika, pa tako zavrsis u razredu od 10 do 20 ljudi iz celog sveta i ucis jezik. Prica mi prijatelj iz Nemacke da je neko njegov isao u razred sa nekim iz Srbije. Imali su zadatak da napisu nesto o svojoj zemlji i o svojim hobijima, sve sta radi u slobodno vreme.
'Mi u slobodno vreme bijemo gej.'
Verovatno se zezao, ali svi su bili u soku.

Ovde po Evropi postoje kursevi za ucenje lokalnog jezika, pa tako zavrsis u razredu od 10 do 20 ljudi iz celog sveta i ucis jezik. Prica mi prijatelj iz Nemacke da je neko njegov isao u razred sa nekim iz Srbije. Imali su zadatak da napisu nesto o svojoj zemlji i o svojim hobijima, sve sta radi u slobodno vreme.
'Mi u slobodno vreme bijemo gej.'
Verovatno se zezao, ali svi su bili u soku.
Na kursu jezika sam bila u grupi sa ljudima iz raznih zemalja. Izmedju ostalog su tu bile i dve devojke iz Svedske i decko iz Japana. On je bio shokiran sto one u toku casa jedu i piju kafu, izlaze u toalet bez pitanja, pa kada smo pisali o kulturoloskim razlikama to je bilo prvo sto je istakao. U Svedskoj je sve dozvoljeno, a u Japanu je nastavnik/profesor ogroman autoritet.

Na kursu jezika sam bila u grupi sa ljudima iz raznih zemalja. Izmedju ostalog su tu bile i dve devojke iz Svedske i decko iz Japana. On je bio shokiran sto one u toku casa jedu i piju kafu, izlaze u toalet bez pitanja, pa kada smo pisali o kulturoloskim razlikama to je bilo prvo sto je istakao. U Svedskoj je sve dozvoljeno, a u Japanu je nastavnik/profesor ogroman autoritet.

Ovde muslimani ustanu u 12:30 i 3:15 (kako kad) i odu negde da se mole, a petkom ne dodju jer idu u dzamiju od 1 do 1:30.
Ima i nekih koji se jave natelefon pa pricaju, uciteljica im kaze da izadju, a oni ignorisu kao 'brzo cu zavrsiti'.
Ajd to jelo i pice nekako i prihvatis, odlazak u wc isto, ali da ceo cas kasni zbog toga sto neko ide u dzamiju, odlaganje testova, cekanje da se vrate u ucionicu...
Ja to ne bi tolerisala da je mene pitati.

81989271_2862831433776282_6784578143194710016_n.jpg

Jesi gledao njegovu seriju, ne mogu sad da se setim kako se zove, nesto poput Aftr life? Meni se svidela, cula sam da snima nastavak.

Našalio se u jednom trenutku na konto serije, kao "možete da bindžujete celu prvu sezonu Afterlajfa umesto da gledate ovu emisiju i biće vam više zabavno, a uzgred to je serija o liku koji hoće da se ubije jer mu je žena umrla od raka. Spojler alrt, stiže druga sezona, tako da se očigledno nije ubio... baš kao ni Džefri Epstin."

Publika negoduje, a Riki "Ućutite. Znam da vam je bio prijatelj, al briga me."

:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back