тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, zaspala sam u deset, probudila zbog objektivnih okolnosti oko ponoći, ne nisu petarde i da jeste kobasica za večeru, tako mi i treba nevernici kad nikad ne postim.
Srećom, onaj drugi deo populacije koji je verovao i u medicinu pa napravio antacid mi je rešio problem pa pretekoh jedva.
Srećan Božić drugari, Hristos se rodi i nek je živ i zdrav <333
Mene su spasili ovi što su izumeli eksere

pa kad ne paziš na rečnik lunasa je ipak samting spešl
Što jes jes,samo **** je zub,pa je malo nervozna i natekla.I ima muža i decu i svi je nerviraju i na poslu i ovde kad dodje je nerviraju krkani...e jebežga Lunjo,šta da ti kažem
Nego,Marenda,ja sam nešto skontao.Kako si ti namazan tip...tebi se sudi u odsustvu,a relano ja sam skontao da begaš od Dodole.Ja pucam da ti se ne svidja.Zato ću gledati da ako izgubiš sud,kazna ti bude da moraš da joj zbagačiš.To ti je da ne možeš izvrdati nikako

Dal ti imaš pojma koliko je puta ovaj moj drugar... brate morao sam da se vratim da mu pročitam nik, znači poluozbiljan, imao oproštaj od foruma i od mene? Dakle njegovi odlasci su kao dan mrmota. I sad ti misliš da je urota protivu tebe što mu se obraćam nikom koji je imao najduže. Ne, neka forum počne od tvog dolaska. Neka svi imamo isti status, iste godine, isti staž, neka se skidamo goli do pojasa kad poželiš, ali ne šapućemo tajna imena iza leđa i to.
Da se razumemo, ti si super, ali daj malo tog nekog poštovanja, te neke hijerarhije i živine, ono koliko je to moguće na internetu.
Za šta poštovanje, hijerarhija i živina, što da ne i vrcavost? Za dugogodišnje nolajferisanje? Nemoj da se zajebavamo, kolega... Ima na limundo da se kupi albanska spomenica za četri iljade, mogu da vam završim po jednu ako hoćeš.
Ne odnosi se to što sam rekla samo na tebe, svakako čim ovde svi jedni druge počnete da oslovljavate sa 'maki' ja znam da je vreme da idem jer ne mogu da povatam ko se kome obraća.
A ti razmisli što niko nov neće da vam dođe ovde, nisu svi strpljivi i tolerantni ko ja.
Mir božji hristos se rodi, svako dobro tebi I tvojima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back