Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 18.999
Него, јесам ли једини који ће у 5 по Бадњак?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok, sve ok, u moje selo još nije stigla struja.Ако те зајебава сијалица само гледај вире ли негде уши![]()
Ма фењер је закон, какве сијалице.Ma jok, sve ok, u moje selo još nije stigla struja.![]()
Ne znam dal si jedini, ja znam da ja neću.Него, јесам ли једини који ће у 5 по Бадњак?
Ludilo!Ма фењер је закон, какве сијалице.
Знаш оне приче када се колонизовала Војводина после Другог светског рата, па су ови моји земљаци из Босанске Крајине и Херцеговине пуцали у сијалице, мислећи да је то нека ђавоља работа?![]()
Флаша љуте је увек спремна, а пљоска срцу близу занедајбоже.Ne znam dal si jedini, ja znam da ja neću.
Ali ponesi mnogo rakije, napolju je ledeno...
Meni je to baš veliki minus, ali Trust bi se samo nasmejao na to.Флаша љуте је увек спремна, а пљоска срцу близу занедајбоже.
Најхладније јутро што сам ја доживео када сам ишао по бадњак је било око -25.
Аха, увек у раздобљу од 5 до 6, такав је обичај.Meni je to baš veliki minus, ali Trust bi se samo nasmejao na to.
Uvek ideš za badnjak u zoru?
Cenim da imaš šumu neku blizu...
A u tvoje selo jel stigla struja?Аха, увек у раздобљу од 5 до 6, такав је обичај.
Има колико ти срце хоће, барем тога имамо хаха
Има је, ал' на стакленим ногама.A u tvoje selo jel stigla struja?![]()
Moraš onda da se preseliš na brdo, pa da ti puštaš struju, da ne kažem da vedriš i oblačiš.Има је, ал' на стакленим ногама.
Чим се нека баба на брду закашље, нестане![]()
То онај фазон кад ставе на Фејсу "Ради у Сам свој газда".Moraš onda da se preseliš na brdo, pa da ti puštaš struju, da ne kažem da vedriš i oblačiš.
Idi dremni, sad će 5h.
Paaa, neki smo mislili da je to kul, pa da ljudi znaju da smo nezaposleni a radimo na crno od kuće....То онај фазон кад ставе на Фејсу "Ради у Сам свој газда".
Одох полако, нешто погледам и преклопити мало.
Читамо се сутра : )))
Лаку ноћ и слатке снове желим : )Paaa, neki smo mislili da je to kul, pa da ljudi znaju da smo nezaposleni a radimo na crno od kuće....![]()
Lepo spavaj, Vaso!