cvetak zanovetak
Elita
- Poruka
- 16.683
Blah..Nemoj tako, država je država...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blah..Nemoj tako, država je država...
Indigo stvarno fejk?Ни ја нисам имао појма да је Индиго фејк, срећа нисам тражио никакве слике преко ПП![]()
Тако каже Хероина, а она је извор који код мене ужива поверење.Indigo stvarno fejk?![]()
Šta sam propustio jbteТако каже Хероина, а она је извор који код мене ужива поверење.
Ниси ваљда...?Šta sam propustio jbte
Idem da se umijem i pogledam jesam li ja fejk..
Sad sam bacio pogled, izgleda da nisamНиси ваљда...?
Добро јеSad sam bacio pogled, izgleda da nisam
Moro sam da vidim u špiglo xexeДобро је![]()
OdličnaАј у то име једна слављеничка
Једна од мојих омиљених, ако не и омиљена четничка песма.Odlična
Slična je bila priča sa onom pesmomЈедна од мојих омиљених, ако не и омиљена четничка песма.
Сећам се свог средњошколског времена у БГ-у, била групица нас, ја одакле јесам, па из РС, ЦГ, централне Србије, све Београђанин до Београђанина, разумеш?
Па када излазимо и идемо улицом, орила се ова строфа ''Гледају их, гледају их, београдске даме''.
Један пријатељ је волео је овај део ''Клекле доле, клекле доле'' да интерпретира на свој начин, али то је друга прича![]()
ГенијалноSlična je bila priča sa onom pesmom
" Ulica rađa grešnike ja sam jedan od njih Devojke vole samo četnike da li si takva i ti"![]()
Бог ти помого, побратиме, и теби желим срећан Бадњи дан! : )Srećan badnji dan braćo Srbi i vi drugi !!
Личи човек мало на Носфератуа, без спрдње.Jao, majko mila, kolike klempave uši!![]()
Ne znam čoveka, jel to neki Blajbijev i Konfučijev ortak?Личи човек мало на Носфератуа, без спрдње.
Ту је негдеNe znam čoveka, jel to neki Blajbijev i Konfučijev ortak?![]()
Jao, grozno! Sad neću smeti da spavam!Ту је негде
Ако те зајебава сијалица само гледај вире ли негде ушиJao, grozno! Sad neću smeti da spavam!![]()