nešto duže sam spremio za nekog drugog eheJa bih Maki ako može još nešto,bilo šta,može i nešto duže...i odmah da ti kažem,neš jebati
sve za tebe drugar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nešto duže sam spremio za nekog drugog eheJa bih Maki ako može još nešto,bilo šta,može i nešto duže...i odmah da ti kažem,neš jebati
evo čim naučim trubu da sviram znaćuJel znaš kad bi bio ranjen?
Ajde ne izmišljaj sad, kako je Sejo Lipovača turski marš mocartov na gitari svirao, ti ne možeš kad bi bio ranjen pfffffevo čim naučim trubu da sviram znaću
Meni nije palo na pamet da Indigo nije „prava“. Deluje mi uverljivo. Sad sam malo iznenadjena.Ja sam mislila da je Eurus Suzuki ali bila sam sluđena tih dana, a sad se Eurus zaljubila u Indigo, a Indigo je Suzuki. Time is a flat circle.
Ako ste sigurni, onda treba da se tuži Suzuki. ☺
eheAjde ne izmišljaj sad, kako je Sejo Lipovača turski marš mocartov na gitari svirao, ti ne možeš kad bi bio ranjen pfffff
Vidiš kako može
Vidiš kako može
Šta čekaš meheheda metnem link i ne cecine pesme temu ehe
Možemo da je tužimo, pa nek se braniMeni nije palo na pamet da Indigo nije „prava“. Deluje mi uverljivo. Sad sam malo iznenadjena.
A šta radiš?Možemo da je tužimo, pa nek se brani![]()
Ne disko šta radi nego cvetak pogrešno sam citiralaA šta radiš?
Ma ista je oblast,samo iz privatnog u drzavni.Ne disko šta radi nego cvetak pogrešno sam citirala
Jasno I ništa neobičnoMa ista je oblast,samo iz privatnog u drzavni.
Mene ne radi da ne moram da se trudim.
Sedim i pitam se sta nije u redu sa mnomJasno I ništa neobično
Nemoj tako, država je država...Ma ista je oblast,samo iz privatnog u drzavni.
Mene ne radi da ne moram da se trudim.