Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 18.999
Нема шта, на десну руку још истетовирај датум кад си положила заклетву и идемо у бој.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема шта, на десну руку још истетовирај датум кад си положила заклетву и идемо у бој.

Или оно пеаце зеленим мастилом мехехеНема шта, на десну руку још истетовирај датум кад си положила заклетву и идемо у бој.
Е па јбг, добре су журке онлајн, ал не знате како је добар мој шанк уживо, незнабошци.Ma ja sam mislila na žurku ovde sada. Uvek mislim na žurku ovde sada![]()
Nije trebalo muške mace, samo ovaj laser degutantni!Uspela sam da ih uguram u spojler.![]()
Koliki ti je?Е па јбг, добре су журке онлајн, ал не знате како је добар мој шанк уживо, незнабошци.
Al kaži kako je dobro kad se osloniš na ***** ko na stepenice kolenomПротивуставно.
Сада мора Острог, променила се идеологија, па тако и потребе.Или оно пеаце зеленим мастилом мехехе
На ласер сам и мислила, дечаци нису били тако страшни хДNije trebalo muške mace, samo ovaj laser degutantni!
25+ мехехехKoliki ti je?
Еклампсије.Сада мора Острог, променила се идеологија, па тако и потребе.
može na levu? ako budu morali da je seku zbog gangrene ili tako nečega da ne bude velika štetaНема шта, на десну руку још истетовирај датум кад си положила заклетву и идемо у бој.
Ja znam jednog što bio u sanitetu u vojsci pa imao onaj simbol kao zmija oko igle a više izgledalo ko ekser I glistaСада мора Острог, променила се идеологија, па тако и потребе.
ako ne pre eto na prolećeЕ па јбг, добре су журке онлајн, ал не знате како је добар мој шанк уживо, незнабошци.
Не брини, има мастила, на томе не штедимо.može na levu? ako budu morali da je seku zbog gangrene ili tako nečega da ne bude velika šteta
a igle jel su sterilne ili ono zajedničke?Не брини, има мастила, на томе не штедимо.
Слаба му вајда од сатанистичких симбола.Ja znam jednog što bio u sanitetu u vojsci pa imao onaj simbol kao zmija oko igle a više izgledalo ko ekser I glista
Заједничка, логично.a igle jel su sterilne ili ono zajedničke?
onda definitivno samo leva rukaЗаједничка, логично.
Па нисмо ми војска Америке, ал' ниси ни ти рођена у Њујорку.
Ћутиш и трпиш.
Васо, кад рече Њујорк, пишем књигу ахахахЗаједничка, логично.
Па нисмо ми војска Америке, ал' ниси ни ти рођена у Њујорку.
Ћутиш и трпиш.
Па ми ћемо онда десну отфикарити, па ћемо на леву.onda definitivno samo leva ruka
desnu ne dam
Озбиљно? )))Васо, кад рече Њујорк, пишем књигу ахахах
Која сиса?i nemoj posle još da bude ne ruka, nego sisa