- Poruka
- 19.996
A kurate?Ložim se na klempave I nosate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kurate?Ložim se na klempave I nosate
Pa to ne vidim odma, to je kao kad kupiš kinder jaje pa možda unutra onaj super vampireli što mu svetle oči a možda su one glupe male puzzleA kurate?
A kurate?
Nije, verovao ili ne, to je urbana legendanije ona gloopa..sve ti je vec rekla jer je opste posnata uzrocno posledicna veza izmedju velicine nosa i ponosa![]()
ili konzervu pivaNije, verovao ili ne, to je urbana legenda
Al fala bogu kad izmišljen internet, lepo tražiš sliku al pored da stavi paklo pljuga da imaš orjentir za veličinu

Pa to ne vidim odma, to je kao kad kupiš kinder jaje pa možda unutra onaj super vampireli što mu svetle oči a možda su one glupe male puzzle
mene ne muci kompleks, mama mi je rekla da sam lijepKlempu i nosonju ceo život muči kompleks (nerealan u suštini, sa velikim ušima i nosem se i dalje može biti lep) pa je u podsvesti zahvalan što uopšte oćeš
Isto važi za žene, klempave i nosate
Muči te, samo ga nisi svestanmene ne muci kompleks, mama mi je rekla da sam lijep
Pravdanje, mmmm sexyejs, nikad se nisam osjecao ruznim niti sam ruzan kakih ima!
a i pravis lepu decu..imam solidno samopouzdanje, zgodan sam, simpatican plus enormno veliki penis
i ja sam bio lijep al malo sam se pregonio u zivotua i pravis lepu decu..
)Ja bi ti brate da sam žensko dao ako još uvek imaš neku vikendicu kraj Vrbasa, to bi bio dovoljan uslov.imam solidno samopouzdanje, zgodan sam, simpatican plus enormno veliki penis
ima i boljih npr. na uniJa bi ti brate da sam žensko dao ako još uvek imaš neku vikendicu kraj Vrbasa, to bi bio dovoljan uslov.
Ajao stvarno ima vikendicu na Vrbasu?Ja bi ti brate da sam žensko dao ako još uvek imaš neku vikendicu kraj Vrbasa, to bi bio dovoljan uslov.