- Poruka
- 64.099
Знате оно што сам рекла да ћу у 12?
Гуесс ввхат...
Гуесс ввхат...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidis one gore zvijezde?a romantika neka, ništa a?
enormno veliki penis?Знате оно што сам рекла да ћу у 12?
Гуесс ввхат...
podržavam!Знате оно што сам рекла да ћу у 12?
Гуесс ввхат...
vidim sunce, a sunce je samo jedna zvezda, nedovoljno za romantikuvidis one gore zvijezde?
ja nisam manijak samo imam zdravu seksualnost! muahahahahahДуго ти је требало мехехе
Ček štaenormno veliki penis?
Naravno da ti treba.e pa tad mi ne treba

nista nista, u ovom gradu ja samo studiramČek šta
znam ja sve te teorijeNaravno da ti treba.
I bolje je tako.
Jer covek dok nesto ceka podsvesno ima viziju kako to treba da bude i optereti i sebe i buduceg partnera silnom zeljom i potrebom. Bolje je kada je covek „prazan“ i slobodan. Sve ide lakse.![]()
de ti prvo skini gace pa ce sve krenuti svojim tokomznam ja sve te teorije
ali ne olakšavaju mi ništa
Да је бар : (enormno veliki penis?
Уф, па ти не знаш?Ček šta
Moram priznati da sam zaintrigiranaУф, па ти не знаш?
@pti ber дај немој да те ја хвалим мехехехMoram priznati da sam zaintrigirana
Ne znam, šta
Samo da uđe u zapisnik da sam već negde rekla da je preslatko što je klempav@pti ber дај немој да те ја хвалим мехехех
Više se trude, brale, nema tu nikakve misterijezna dodola da se skrndelji najbolje ebu <333
Otišao Mujo na odmor u Egipat. Pliva on tako u Nilu, kad odjednom pred njim krokodil.Useli se bosanac u stan u nemačkoj, ne zna reč
nemačkog ...međutim eto ti zla, stan pun miševa.
Sad on zove gazdaricu stana, pita ona šae problem,
al ne ume bosanac da čapri, te levo te desno nikako da objasni i na kraju seti i kae TOM i Jeri, kaže švabica OKEJ? E Jeri Jeri Jeri . AHAHAHAHA.
Prekini, tab, sve se upljuvah od smijehaOtišao Mujo na odmor u Egipat. Pliva on tako u Nilu, kad odjednom pred njim krokodil.
Mujo:
- Nemoj, lacosta, majke ti!