тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne ne ne ne.
Zauvek.
Pitaću te za desetak godina
Ja sam bila mlada kad je grandž devesetih tek počeo ovuda da se širi, htela sam da se udam za eda iz pearl jam, I to je trajalo godinama, ne samo grandž
Kad se obesio Majkl iz INXS plakala ko za bratom rođenim
Posle ukapiraš da ti prija Ceca i Gaga Mirković, da ne možeš više tako lako da slušaš rejdž i da te jako zabavlja gadljivost likova koji su isključivi i misle da Cecu niko ne treba da sluša i daju sebi za pravo da ti seru šta ti treba da slušaš i šta treba da ti odgovara

Fakat je da je kod mene sve hardkor, može Ceca, može Jandrino jato, Savo i Ljubiša su krem de la krem krajiške muzike, čast mi je i zadovoljstvo što poznajem lično Baju malog knindžu i obožavam ga, metal sam volela kad sam bila mlada

Jedino što ne mogu su neki Željkoi Joksimovići i te stvari

Pitaću te za desetak godina
Ja sam bila mlada kad je grandž devesetih tek počeo ovuda da se širi, htela sam da se udam za eda iz pearl jam, I to je trajalo godinama, ne samo grandž
Kad se obesio Majkl iz INXS plakala ko za bratom rođenim
Posle ukapiraš da ti prija Ceca i Gaga Mirković, da ne možeš više tako lako da slušaš rejdž i da te jako zabavlja gadljivost likova koji su isključivi i misle da Cecu niko ne treba da sluša i daju sebi za pravo da ti seru šta ti treba da slušaš i šta treba da ti odgovara

Fakat je da je kod mene sve hardkor, može Ceca, može Jandrino jato, Savo i Ljubiša su krem de la krem krajiške muzike, čast mi je i zadovoljstvo što poznajem lično Baju malog knindžu i obožavam ga, metal sam volela kad sam bila mlada

Jedino što ne mogu su neki Željkoi Joksimovići i te stvari
E ma ne smeta meni sta drugi slusaju.
Mislim rodjena sestra mi slusa sasvim nesto deseto. Najbolja drugarica ide na crvenu jabuku i gibonija. Nemam ja sa tim problem. Nego u moja cetiri zida nemam pitrebu da slusam ono sto mi trenutno ne prija.
Volim tamburase npr, trubace.... Nijr da je moj zivot samo sex i rokenrol

nije stvar u muzici to je stvar ukusa
al kad je neko ološ toe drugo
Brt za nju se zna da je ološ, ja dolazim iz kraja gde se decenijama gaji prezir prema Arkanu, i ona je kriminalac isto ko i on
Al neprocenjivo je kad navataš nekog na internetu gde kažeš SEĆAŠ LI SE LEPI GROME MOJ a taj neko počne o nanogvici i prodaji fudbalera
Svaka javna ličnost ima neku prljavštinu, ja bih recimo Karleuši stavila nanogvicu zbog priče o vakcinama
Svi imaju nešto, samo se za Cecu zna

Brt za nju se zna da je ološ, ja dolazim iz kraja gde se decenijama gaji prezir prema Arkanu, i ona je kriminalac isto ko i on
Al neprocenjivo je kad navataš nekog na internetu gde kažeš SEĆAŠ LI SE LEPI GROME MOJ a taj neko počne o nanogvici i prodaji fudbalera
Svaka javna ličnost ima neku prljavštinu, ja bih recimo Karleuši stavila nanogvicu zbog priče o vakcinama

Sto ih ne bi strpali sve u isti kos?

nenam
meni samo muka od njene pojave i svega u vezi s njom

nenam
meni samo muka od njene pojave i svega u vezi s njom
Zato što je ta priča o njoj prešla sve granice
Ima ovde neka tema gde je počela priča o tom gostovanju kod Minimaksa i o onoj ogrlici, verovatno znaš o čemu se radi
Tamo sam okačila verodostojan tekst o njoj i Mandela efektu, ta emisija kod Minimaksa se nikad nije desila, neko je to izlupao na netu, raširilo se i neki ljudi su počeli da tvrde da su to gledali svojim očima, psiha je u pitanju

Ima ovde neka tema gde je počela priča o tom gostovanju kod Minimaksa i o onoj ogrlici, verovatno znaš o čemu se radi
Tamo sam okačila verodostojan tekst o njoj i Mandela efektu, ta emisija kod Minimaksa se nikad nije desila, neko je to izlupao na netu, raširilo se i neki ljudi su počeli da tvrde da su to gledali svojim očima, psiha je u pitanju
znam za to, al nem pojma el bila emisija il nije
osim toga, kontekst je mnogo širi od toga, uopšte njen uticaj na društvo i sistem vrednosti

Nije tacno...desilo se...gledala sam..
ali se secam da se drugacije odvijalo zbivanje (davno je bilo i ne bih da tupim dok ne potvrdim bilo sta)...svuda sam po netu trazila da uporedim ono cega se sama secam s pricom koja kruzi...ali nista ne nalazim...bila je emisija i mislim da nije bila minimaksova...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back