- Poruka
- 6.261
sta ti slusas ybt.. a i lansi me brine, bio macan, al sad se opaso kursumima i pustio bradu do pupkaOću da kažem od svih što su pevali Dvor daleko Momina verzija uživo je najbolja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ti slusas ybt.. a i lansi me brine, bio macan, al sad se opaso kursumima i pustio bradu do pupkaOću da kažem od svih što su pevali Dvor daleko Momina verzija uživo je najbolja

Dal ćeš sad da kritikuješ moj muzički ukus života tista ti slusas ybt.. a i lansi me brine, bio macan, al sad se opaso kursumima i pustio bradu do pupka![]()
Smejem se a plakao bi?smejem se a plače mi se
ko to beše peva?
Nemam pojma, ali mogu da ti okačim neku muziku, šta kažeš na to?smejem se a plače mi se
ko to beše peva?
neNemam pojma, ali mogu da ti okačim neku muziku, šta kažeš na to?

slava muumro ukus večaras![]()
Ne ne ne ne.Okej svi smo slušali fejtnomor sa dvajes godina, onda smo počeli da se pronalazimo u
Imam fore jedan sat
Nisi mi ti brate brat
Ne ne
Ne ne
I ja.... Kontam sad bi mi mozak bio ko pihtija posle pola sataja sam s dvajes slušala trens
a slušam ga i sad
Svaka čast, naklon do zemlje! : )Jedna od meni omiljenih...
Znaci, volecu ih zauvek
ko je jednom razumeo trens nikada on više ne bi trebao teško da mu padne : )I ja.... Kontam sad bi mi mozak bio ko pihtija posle pola sata
Ja sa 20 nisam bas bila bazdarena hahahako je jednom razumeo trens nikada on više ne bi trebao teško da mu padne : )
a ko jeste? : ))Ja sa 20 nisam bas bila bazdarena hahaha
Ovo muzika za fitnes studio, da se babe džilitaju dok maštaju kako ih instruktor taslači (a instruktor gej do yaya, a i dublje)okej, ako ćemo omiljene, onda ova, obožavana od dana nastanka sve do danas, old skul trensa, jedna, jedina, neponovljiva mahadeva!
ja slušam čolu dok vozim : )))Ja sam skoro ubacila neke stare cdkoje sam iskopala kod mojih, u auto, kao dok vozim. Jbt, iskljucika posle 5 minuta. Hahaha