pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.175
ma pošibo se s migrantimaШта је с тобом било?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma pošibo se s migrantimaШта је с тобом било?
Daje da objavim ovde onaj ***** što je zoki reko da je baš lep?
Па не знам који, он тако каже за сваки. Воли човек, шта ћеш : (e da objavim ovde onaj ***** što je zoki reko da je baš lep?
Молим? Опали ме голим али... Молим???ma pošibo se s migrantima
znaš ti znašПа не знам који
))))))))))daj ti sise tvoje
Sad me podseti na onog što ga žena pitala odakle mu karmin na košulji a on joj objasni da se tuko sa klovnomma pošibo se s migrantima
Što li se ovoliko deru....Ја сам брисала. Можете сви мало да спустите лопту.
u ***** me cmoki hihiПа не знам који, он тако каже за сваки. Воли човек, шта ћеш : (
Је л тако @[B]Зоки[/B]?
Трудим се да потиснем то из сећања.znaš ti znaš))))))))))
ja sam onda dobro prošo neprimetno skroznaš kad je moj brat otišo na godišnji a crko mu zamrzivač, kad se vratio imao je šta zanimljivo da zatekne, onda je nosio u gluvo doba noći crne džakove iz kojih se cedila smrdljiva braon tečnost po liftu, u zadnjoj turi je čak sreo i komšiju al je nosio samo kantu s nekom kokoškom, videle se nogice i sve pa su ga oslobodili sumnje
Evo uzmi strvinu da omekne, sva je u kurсu obrisala moci ****Поздрав даме, има ли нека слободна да је украдем за један плес и зашто не?
Бојим се да је то моја кривица.Evo uzmi strvinu da omekne, sva je u kurсu obrisala moci ****
Pozdravljam tvoju hrabrost da priznaš krivicu, veliki si čovek ZajcevБојим се да је то моја кривица.
Синоћ сам написао на теми о Онлајн дејтингу како не волим мување на нету и како преферирам рил лајф, на шта ми је пукла плаки реакцију.
Сада други испаштају од њеног гнева због мене, е'о ко је крив, рећи ћу вам.
А видиш, опет ми Моца каже да сам ментол јербо делим Радована.Pozdravljam tvoju hrabrost da priznaš krivicu, veliki si čovek Zajcev ❤
Ma moca se tuko s nekim migrantima pa ga udarili u glavu, praštajА видиш, опет ми Моца каже да сам ментол јербо делим Радована.
Није се родио ко је народу угодио.
Спомиње неко јебхање у дупе, да нису...?Ma moca se tuko s nekim migrantima pa ga udarili u glavu, praštaj
Evo nisam pametna... A znaš koliko sam kulturna, de to da pitamСпомиње неко јебхање у дупе, да нису...?