- Poruka
- 132.842
Nego preventivno delujem da ne naprave od ovog neki kaladont na treće slovo peta reč
dodola
nastavi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego preventivno delujem da ne naprave od ovog neki kaladont na treće slovo peta reč

Izvolite u pp, mladi gospodineokej. skinite gace, molim.
Kad budeš hakovo smajlije napravi nekog što cokne I prevrne očimadodola
nastavi![]()
i vi cete to da radite, samo sutraa mi ostali?
samo cezljivo da mastamo?
lepa rec, gvozdenu dodolu otvaraIzvolite u pp, mladi gospodine

Bilo bi dobro odma njih dvoje da pređu u pp da mi možemo ovde da normalizujemo situacijui vi cete to da radite, samo sutra
lepa rec, gvozdenu dodolu otvara![]()
Ma jes, muvanje marende mehehehe
Nije to frka, marenda i ja smo u otvorenoj vezi, nek jеbe on sve što mu se ponudi ako me razumeš ❤
al sam se napalla bas sam se napalla
Ma neka bre marende, nek umoči malo, živa dušaTi se ovde zamlacujes sa kaladontom a eno ih Nina i marenda uveliko pepeisu...
Salim se, nece. Dok je kauca da otvara fantasticne teme i tebe na caskanju ljis rulz.. Jednog dana ce neki novi vuk karadzic listati krstu i sakupljati Dodoline doskocice kao egzaktan primer kvalitetnog chata...
Gospođetina pre svega
Ma neka bre marende, nek umoči malo, živa duša
A ti ne možeš da propustiš kauča da pomeneš awwww preslatko ❤
Kaži ako treba da poguram, neku lepu reč za tebe da kažem, dobre smo ja i kauč
Eh sestra, guma struju razdvoji a neće familijuPa znam da ste dobre zato ti se i slihtam sad.. haahah. zez se, kauc je bre moja mladja sestra!
red, naravno ..sta drugo inace ?
nece, dodola je zena savremenih shvatanja posebno oko trojke i tako tosad ce dodola da te ocerupa kad vidi da pricas sa njenim co'ekom![]()

Mene, bogami, nije zavodila.

ja sam bome jela i to slasnone jedem![]()

jer si little..Mene, bogami, nije zavodila.![]()

Starija! Moraš da me slušaš he he hePa znam da ste dobre zato ti se i slihtam sad.. haahah. zez se, kauc je bre moja mladja sestra!
nisi stigla na redMene, bogami, nije zavodila.![]()

Starija si kao mesec i po dana je liStarija! Moraš da me slušaš he he he