Василиј Зајцев
Elita
- Poruka
- 18.999
Ово је најискомерцијализованија песма свих времена.ja sam sinoć slušala ovako nešto, ne pitajte me ništa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово је најискомерцијализованија песма свих времена.ja sam sinoć slušala ovako nešto, ne pitajte me ništa
Zaljubljena si I imaš 12 godina I dečko koji ti je simpatija podelio užinu s tobomja sam sinoć slušala ovako nešto, ne pitajte me ništa
kao što rekoh, ne pitajte me ništaОво је најискомерцијализованија песма свих времена.
pa ne baš, ali bio je neki težak deja vuZaljubljena si I imaš 12 godina I dečko koji ti je simpatija podelio užinu s tobom
1993?pa ne baš, ali bio je neki težak deja vu
evo jutros ne znam u kojoj sam se godini probudila
odgovarala bi mi 2004. ako bih mogla da biram
Huh, ja sam 2004 imala katastrofu od godineodgovarala bi mi 2004. ako bih mogla da biram
može, tad mi isto bilo kul, donela sam bila jednu dojajnu odluku te godineHuh, ja sam 2004 imala katastrofu od godine
Ne hvala
Oćeš da idemo u 2010, to je bilo dobro
Ajme oćemo li te to ženiti?Боље слушајте овакве песме.
Додо, ово ми је Борово послала.
Ја прво рукно Стрки у ПП, каже фину ти поруку послала.
Мени требало мало да сконтам хаха
Koju odluku?može, tad mi isto bilo kul, donela sam bila jednu dojajnu odluku te godine
Како је кренуло, пуцаће кубуре навеликоAjme oćemo li te to ženiti?
Gotov si brale ahavaha
odluku da samo ja sama treba da upravljam svojim životomKoju odluku?
Jesam li ja tebi rekla da imam komplet nošnju, dolamicu i opanke i sveКако је кренуло, пуцаће кубуре навелико![]()
Oću konjo, ček da nađem prigodnu pesmuDolaziim sa buklijom da te prosim za snosaj![]()
Dolaziim sa buklijom da te prosim za snosaj![]()
To mi jedan od omiljenih bendova, Čak je legenda nad legendama. Nema više takvih bendova kao što je bio Death.Auh, otkad nisam slušao Death... Čak legenda, nek mu je laka zemlja.