gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Mada ako oćeš jednog rođenog s greškom da zameniš drugim koji je isto rođen s greškom, to onda nije dobro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali ja samo te s greškom volim, ovi normalni mi nisu zanimljiviMada ako oćeš jednog rođenog s greškom da zameniš drugim koji je isto rođen s greškom, to onda nije dobro
ovo da istetoviram na sisiKlin se klinom a šiptari plinom
Eh ti preslatki emotivno sakati nesuvisli večiti dečaci, pa ko da im odoliali ja samo te s greškom volim, ovi normalni mi nisu zanimljivi
nego nisam na to mislila
nego na da pivo zamenim gorkim listom npr
Da, to je stara narodna mudrostovo da istetoviram na sisi
Reci mi da imas cica Drazu na bicepsu i cetnicku sajkacuDa, to je stara narodna mudrost
Ja ću da istetoviram
'ako počne rat
udri po bugarima
nećeš pogrešiti'
Kako da neReci mi da imas cica Drazu na bicepsu i cetnicku sajkacu
NajssssKako da ne
I Ostrog preko pola plećke
A Sotir i Momčilo istrčavaju iz šume sa sekirama
Nemojte se svađati djecoA Sotir i ja smo slozni ko Kain i Avelj
MožeJeste za malo muzike?![]()
neko te hakovo dodolo, rekla bih
Samo da bi uživala kad mi Strki obriše.
Jeste, dve matere imate ti i SotirA jel mi je Strki druga mater? Uvek zaboravim
Pa ti nemoj da kačiš one gluposti što su za brisanje, to nije muzikaSamo da bi uživala kad mi Strki obriše.
Ma to je bezobrazluk što mi briše!Pa ti nemoj da kačiš one gluposti što su za brisanje, to nije muzika
Kači ovako nešto
O jebemti, okači Cecu I neće da briše sigurno evo ja ti garantujemMa to je bezobrazluk što mi briše!
Pa znam da to ne bi brisala, ali ja hoću da mi ne briše metal!O jebemti, okači Cecu I neće da briše sigurno evo ja ti garantujem
За нас је Острог Манастир Крка!Kako da ne
I Ostrog preko pola plećke
mnogo hoćešPa znam da to ne bi brisala, ali ja hoću da mi ne briše metal!