gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Dodolina kolekcija je bolja od strkijeve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponekad mi se cini da si ti ja ili ja tiu skladu s raspoloženjem
Само зато што нисте видели тај део моје колекције. :звиждуће:Dodolina kolekcija je bolja od strkijeve
Pa strvina je valjda ograničena samo na krstaricu, ja pokrivam širi dijapazon dosta, takoreći ostatak interneta. Fb i reddit zajedno su recimo mnogo veći i dosta luđiDodolina kolekcija je bolja od strkijeve
Strki ti imas samo regularneСамо зато што нисте видели тај део моје колекције. :звиждуће:
pa kasi stipsa, ne deliš s drugarima ko dodola : (Само зато што нисте видели тај део моје колекције. :звиждуће:
Немој да те демантујем измомента.Strki ti imas samo regularne
Aj der juНемој да те демантујем измомента.
A jao gotovoLijeva reže tortu svijeta
Desna diže crni vjetar
Sve dok pjesma nudi krila
Moj je korak poput diva
Ja sam široke ruke. Odem u maksi i vidim depresivnu kasirku, pokažem joj ***** u telefonu i njoj lakše da radi za bedu ceo danpa kasi stipsa, ne deliš s drugarima ko dodola : (
i time joj skrećeš pažnju sa revolucijeJa sam široke ruke. Odem u maksi i vidim depresivnu kasirku, pokažem joj ***** u telefonu i njoj lakše da radi za bedu ceo dan
Ja kasirki kažem "opali mi šamar ako će ti tako biti lakše"Ja sam široke ruke. Odem u maksi i vidim depresivnu kasirku, pokažem joj ***** u telefonu i njoj lakše da radi za bedu ceo dan
Kako funkcionise taj reddit?Pa strvina je valjda ograničena samo na krstaricu, ja pokrivam širi dijapazon dosta, takoreći ostatak interneta. Fb i reddit zajedno su recimo mnogo veći i dosta luđi
Podrzavam.Nem pojma o cemu pricate a i ne morate da mi kazete
Zanimljivo je i jaaako veliko, na svetskom nivou velikoKako funkcionise taj reddit?
To mi je bas nepoznanica.
Sada sam prvi put otisla da vidim kako to izgleda na reddit serbia. Malo mi je...guzvaZanimljivo je i jaaako veliko, na svetskom nivou veliko
Al I dosta balavo, mlađi svet
Nije teško povatati. Pršti od incela, to mu je mana, čak ima bukvalno incel subreddit
Al ja recimo tu saznam većinu vesti jer ne gledam dnevnik mehehe