тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta znam, dobro bi bilo da se otvori tako neka tema, nešto kao iskušenje. U fazonu ae da ga merimo ili tako nešto. Ili u fazonu ''žene koliki vam je potaman''. One kažu do lakta, a mi se ono bunimo.
Primetio sam da su iskušenja tokom posta najveća, taj neki mrs se nudi nasve strane.
Trenutno mi se čini najinteresantnijom temom nad vascelim forumom ona brata Neroua gde se iščuđava kakva je budalica bio de je slao ***** redom po pepeu. Koji ajatolah.
Dočim sam video da je otvorio, sledeći put je bilo previše stranica za čitati.
Ali sve je bilo ono u fazonu sve najbolje i srećni blagdani.

Šta znam, dobro bi bilo da se otvori tako neka tema, nešto kao iskušenje. U fazonu ae da ga merimo ili tako nešto. Ili u fazonu ''žene koliki vam je potaman''. One kažu do lakta, a mi se ono bunimo.
Primetio sam da su iskušenja tokom posta najveća, taj neki mrs se nudi nasve strane.
Trenutno mi se čini najinteresantnijom temom nad vascelim forumom ona brata Neroua gde se iščuđava kakva je budalica bio de je slao ***** redom po pepeu. Koji ajatolah.
Dočim sam video da je otvorio, sledeći put je bilo previše stranica za čitati.
Ali sve je bilo ono u fazonu sve najbolje i srećni blagdani.
aj otvori pa da izginemo

Ima nas :lol:
81380939_3229238647092443_7817784430927282176_n.jpg

aj otvori pa da izginemo
Nema da otvaram. Otvorio sam dvetri teme u karijeri sa osrednjim uspehom. Nisam baš intrigantan. Al tražim sliku da se metem, makar to. Nisam se sliko ima godinu. Al ću iskopam od ranije, šta me zabole. Pa svi tako. Sećam se one jedne naše, sad eminentne, prestavila se slikom iz Golupca kad još sa rumunjske strane nije bilo vetrenjača. Znači bilo tome tad deset godina ihaha. Al nisam hteo da kažem, i sad ćutim o tome.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back