- Poruka
- 73.881
Pu, ovde čovek ništa ne sme da radi!ne kaki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pu, ovde čovek ništa ne sme da radi!ne kaki
Dobio si ga, ako rešim da slučajno presečem vene u kadi, to je tvoja krivica i moj duh će te proganjati večno!
upoznala sam nedavno jednog nišliju koji nas je sve ubio sa tim idemo niš, šlogiram se svaki put kad neko to kaže/napišeIdemo Niš. Ovo je bio hit svojevremeno.
Sapletem se pijan i ne osetim pad, da li vi masturbirate pred grad?
De sia i dodolino prisustvo osećam, pa reko da je sačekam da se javi, da ispoštujem ženu
pa tu sam, nego tebe nema, umalo da uginem ovde i na književnosti sama i jadna : (De si ❤
Ajme pa što si išla samapa tu sam, nego tebe nema, umalo da uginem ovde i na književnosti sama i jadna : (
Nemoguće, jedino ako ga je zarobilonisam išla sama, nego me zajcev prodao

Nije više, žalim.Другари, у току је најозбиљнија анкета у историји форума Крстарице.
Учествујте, гласајте, расправљајте.
https://forum.krstarica.com/threads...smatrano-sa-aspekta-umetnicke-poezije.900050/
Е видиш, због тога вам тамо пдф изумире, јер не дозвољавате новине, јер сте снобови.Nije više, žalim.

Хит ит, бабе.Е видиш, због тога вам тамо пдф изумире, јер не дозвољавате новине, јер сте снобови.
Ко те хебе, пропустили сте историјску шансу за неку живу расправу.
Отворићу тему овде.
Замолићу те да се Бадри искључи из теме ако покуша да нешто пише тамо.Хит ит, бабе.
Meni nije, bilo bi mi zabrinjavajuće da ostavim takvu temu tamo.То је врло забрињавајућа логика.
Ne može.Замолићу те да се Бадри искључи из теме ако покуша да нешто пише тамо.
Значи бришеш му поруке тамо ко овде метал.
Може?