Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Na bar dva tri mesta a da pritom izbegnem
Da sretnem neka mnoga radoznala lica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Može nešto prljavo?nema veze, kaži nešto vulgarno i uklopićeš se u priču
pucaj!Može nešto prljavo?
Ništa gore od razmažene dece, fazon "gospođica-sve-po-njenom".... Može i u muškom rodu, samo je onda još gore....![]()
ako vidiš kristofera tamo kaži mu da je sisica jednaInače planiram da se, kada započnem taj bojkot u dogledno vreme, da se preselim na muškarce da bih ti se usrao u moderatorski život.
Prljava sam, idem da se tuširam.pucaj!

Dobrodošao i srećno, šta da ti kažem...Inače planiram, kada započnem taj bojkot u dogledno vreme, da se preselim na muškarce da bih ti se usrao u moderatorski život.
baci neku sliku iz kade da bude prljavo u ljis smisluPrljava sam, idem da se tuširam.![]()
Dobrodošao i srećno, šta da ti kažem...
Jeste, pa da posle kažu Red ovo, Red ono...baci neku sliku iz kade da bude prljavo u ljis smislu
daj na grupni, mi nećemo nikome da pričamo, samo ćemo da prosleđujemo kome trebaJeste, pa da posle kažu Red ovo, Red ono...
Imaš neki poseban razlog ili?Tražićeš da te ražaluju opet.
Nema grupnjak, mene tamo niko nije zvao!daj na grupni, mi nećemo nikome da pričamo, samo ćemo da prosleđujemo kome treba
pa nije ni mene, ali računam da bih s tvojom slikom iz kade mogla da se ubacimNema grupnjak, mene tamo niko nije zvao!
Imaš neki poseban razlog ili?
A nije ti to baš neka ulaznica, da ti ja kažem.pa nije ni mene, ali računam da bih s tvojom slikom iz kade mogla da se ubacim
Imam. Da te učinim čovekom.
ne kakiA nije ti to baš neka ulaznica, da ti ja kažem.
Podsetio si me na pokojnog oca, a to mi nije trebalo sad, taman sam se malo izvukla iz depresije... Radi šta hoćeš, nije me briga!Imam. Da te učinim čovekom.
Dobio si ga, ako rešim da slučajno presečem vene u kadi, to je tvoja krivica i moj duh će te proganjati večno!Ajde Crvena, daj mi lajk za ovo, odaj mi priznanje!