gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
шта као тозовац ти си ме чекала није добра песма нпрAh pa da okači neku da što mi se ne sviđa, rekao bih to.
Kad bi kačila neke narodnjake, sigurno ne bih rekao da su dobri.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
шта као тозовац ти си ме чекала није добра песма нпрAh pa da okači neku da što mi se ne sviđa, rekao bih to.
Očvrsnuo siAh pa da okači neku da što mi se ne sviđa, rekao bih to.
Nemam ništa protiv tih klasičnih narodnjaka, ali ne slušam.шта као тозовац ти си ме чекала није добра песма нпр
ал не можеш да кажеш да је срање што ја за неке твоје могу :ДNemam ništa protiv tih klasičnih narodnjaka, ali ne slušam.
Nije li lepo kad othranimoOčvrsnuo si
cenim da je ovo je po tvom ukusuAh pa da okači neku da što mi se ne sviđa, rekao bih to.
)Od sisančeta do 300 kilaNije li lepo kad othranimo![]()
Ne bih nikada za tu muziku rekao da je sranje, ali za ovu novu modernu turbo folk, bih svakako rekaoал не можеш да кажеш да је срање што ја за неке твоје могу :Д
Pogodila si, ovo zapravo stalno slušam, a ovde se pravim kako slušam metal.cenim da je ovo je po tvom ukusu)

znala samPogodila si, ovo zapravo stalno slušam, a ovde se pravim kako slušam metal.![]()
)Eto, razotkrila si me.znala sam)

kako to misliš ne moram???Ima vremena za seriju, ne moraš sezonu da odgledaš za dan-dva. : )
I?kako to misliš ne moram???
šta?I?
Da počinjem ili ne?
Elektro šišmiš?E,koje sam ja svemirsko bice....