cvetak zanovetak
Elita
- Poruka
- 16.698
A sta cemo sa srcetom, brate hard?Pa nisu, eno lepo izgledaš na onoj slici
baš mi se sviđa večernje izdanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta cemo sa srcetom, brate hard?Pa nisu, eno lepo izgledaš na onoj slici
baš mi se sviđa večernje izdanje

Fejs se inflitrirao u sve, uskratio sam im sva odobrenja i pristupeiskočilo mi na fb da je na strani PITI DA - DELAT NE Sinnke napisao post))))
 )))
 )))
Ma hoću, vratim se tako na svakih par meseci na odmorTi se nes ni vracati?

A tis od onih sto jos lazu sebeMa hoću, vratim se tako na svakih par meseci na odmor
Ne, hoću stvarno. Samo tražim održivi modus za porodicu i sebe u Srbiji,
na žalost za sada ga ne vidim.

Samo lagano i opreznoNapravicu priliku,nego je komplikovanije zbog dece
Lakse sam

e a pitam se često gde sam uhvatio pogrešno skretanje,
moglo da bude i lakše u životu
Obavezno ponesi šešir, naočare za sunce i mnooogo vode.ja ne znam kakvi se to ljudi na proslavi uz brdo alkohola dogovore da idu sutradan mamurni da igraju tenis na 30+ celzijusa..
mnooogo vode je ključno..Obavezno ponesi šešir, naočare za sunce i mnooogo vode.
ћеститам! : ))))ja ne znam kakvi se to ljudi na proslavi uz brdo alkohola dogovore da idu sutradan mamurni da igraju tenis na 30+ celzijusa..
srećna dehidracija svima koji slave.. : )))ћеститам! : ))))
Ali kako da znas..u pogrešnom vozu sve su stanice pogrešne

Jeste. Kao kad posle dvodnevnog kampovanja za 1.maj, uveče izađeš u grad. Ne znaš ni kako si stigao sa kampovanja, ni otkud ti uveče u gradu...Super im je ta ideja za tenis, jutro posle, bez zezanja

meni je super, ja sam uspela i da jedem normalno jutros, ostali nisu, ima da popadaju i ja ću da pobedim.. : ))))Super im je ta ideja za tenis, jutro posle, bez zezanja
ovo je isto ekstra, često sam za prvi maj umela da izgorim na suncu i onda uveče izađem i popijem nešto da izgorim i iznutra.. : )))Jeste. Kao kad posle dvodnevnog kampovanja za 1.maj, uveče izađeš u grad. Ne znaš ni kako si stigao sa kampovanja, ni otkud ti uveče u gradu...
Razvali ihmeni je super, ja sam uspela i da jedem normalno jutros, ostali nisu, ima da popadaju i ja ću da pobedim.. : ))))