cvetak zanovetak
Elita
- Poruka
- 16.698
A sta cemo sa srcetom, brate hard?Pa nisu, eno lepo izgledaš na onoj slici
baš mi se sviđa večernje izdanje![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta cemo sa srcetom, brate hard?Pa nisu, eno lepo izgledaš na onoj slici
baš mi se sviđa večernje izdanje![]()

Fejs se inflitrirao u sve, uskratio sam im sva odobrenja i pristupeiskočilo mi na fb da je na strani PITI DA - DELAT NE Sinnke napisao post))))
)))
Ma hoću, vratim se tako na svakih par meseci na odmorTi se nes ni vracati?

A tis od onih sto jos lazu sebeMa hoću, vratim se tako na svakih par meseci na odmor
Ne, hoću stvarno. Samo tražim održivi modus za porodicu i sebe u Srbiji,
na žalost za sada ga ne vidim.

Samo lagano i opreznoNapravicu priliku,nego je komplikovanije zbog dece
Lakse sam

e a pitam se često gde sam uhvatio pogrešno skretanje,
moglo da bude i lakše u životu![]()
Obavezno ponesi šešir, naočare za sunce i mnooogo vode.ja ne znam kakvi se to ljudi na proslavi uz brdo alkohola dogovore da idu sutradan mamurni da igraju tenis na 30+ celzijusa..
mnooogo vode je ključno..Obavezno ponesi šešir, naočare za sunce i mnooogo vode.
ћеститам! : ))))ja ne znam kakvi se to ljudi na proslavi uz brdo alkohola dogovore da idu sutradan mamurni da igraju tenis na 30+ celzijusa..
srećna dehidracija svima koji slave.. : )))ћеститам! : ))))
Ali kako da znas..u pogrešnom vozu sve su stanice pogrešne
Jeste. Kao kad posle dvodnevnog kampovanja za 1.maj, uveče izađeš u grad. Ne znaš ni kako si stigao sa kampovanja, ni otkud ti uveče u gradu...Super im je ta ideja za tenis, jutro posle, bez zezanja

meni je super, ja sam uspela i da jedem normalno jutros, ostali nisu, ima da popadaju i ja ću da pobedim.. : ))))Super im je ta ideja za tenis, jutro posle, bez zezanja
ovo je isto ekstra, često sam za prvi maj umela da izgorim na suncu i onda uveče izađem i popijem nešto da izgorim i iznutra.. : )))Jeste. Kao kad posle dvodnevnog kampovanja za 1.maj, uveče izađeš u grad. Ne znaš ni kako si stigao sa kampovanja, ni otkud ti uveče u gradu...![]()
Razvali ihmeni je super, ja sam uspela i da jedem normalno jutros, ostali nisu, ima da popadaju i ja ću da pobedim.. : ))))