gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
pa jeste, zvali biste me, a znate da ne mogu, sutra idem na maturu..звали би те да нисам у року од 16 секунди схватила да немам ђе здететом
о темпора о морес
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jeste, zvali biste me, a znate da ne mogu, sutra idem na maturu..звали би те да нисам у року од 16 секунди схватила да немам ђе здететом
о темпора о морес
е па сине баш ја мислим о твојој матуриpa jeste, zvali biste me, a znate da ne mogu, sutra idem na maturu..
da meteš limenke i sendvitje kad rolaš rolere (u nameri da učvrstiš tu preljepu guzu) <3umesto bazena?
sreća je na mojoj strani.. ko bi reko..е па сине баш ја мислим о твојој матури
видиш да је онда испало све суперишка
лавјуsreća je na mojoj strani.. ko bi reko..
baš si šećer moco.. :srce:da meteš limenke i sendvitje kad rolaš rolere (u nameri da učvrstiš tu preljepu guzu) <3
Sad očekujem da ti iskoči Beat Street...kliknula sam slučajno na ovu pesmu, malo me sramota, ali budi neka lepa sećanja..

не бре, а и чемуjel vi kapirate da sam ja malo pijana?
Sad očekujem da ti iskoči Beat Street...
ničemu moja strki, ničemu..не бре, а и чему

Ovaj može i sam da se oprasi.не знам ал подсећа ме на једном касам видела слику неког задриглог маторца не знам име и презиме и чега је градоначелник али нек буде миливоје јовановић и нек буде зајечар нпр
дакле градоначелник зајечара миливоје јовановић звани сампрас није добио свој надимак по познатом тенисеру већ по својој несвакидашњој способности да сам поједе прасе.
е сад, ово наравно није иста глава али то су те...особе.
Praviću se da ne vidim kakvu muziku хероина kači.
pričao sam im ovde kako je bajaga pišaoOrganizam
па ниси овде причо си нам у рл кафани овде си нас само пито јеси ли нам причоpričao sam im ovde kako je bajaga pišao