gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
pa jeste, zvali biste me, a znate da ne mogu, sutra idem na maturu..звали би те да нисам у року од 16 секунди схватила да немам ђе здететом
о темпора о морес
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jeste, zvali biste me, a znate da ne mogu, sutra idem na maturu..звали би те да нисам у року од 16 секунди схватила да немам ђе здететом
о темпора о морес
е па сине баш ја мислим о твојој матуриpa jeste, zvali biste me, a znate da ne mogu, sutra idem na maturu..
da meteš limenke i sendvitje kad rolaš rolere (u nameri da učvrstiš tu preljepu guzu) <3umesto bazena?
sreća je na mojoj strani.. ko bi reko..е па сине баш ја мислим о твојој матури
видиш да је онда испало све суперишка
лавјуsreća je na mojoj strani.. ko bi reko..
baš si šećer moco.. :srce:da meteš limenke i sendvitje kad rolaš rolere (u nameri da učvrstiš tu preljepu guzu) <3
Sad očekujem da ti iskoči Beat Street...kliknula sam slučajno na ovu pesmu, malo me sramota, ali budi neka lepa sećanja..

не бре, а и чемуjel vi kapirate da sam ja malo pijana?
Sad očekujem da ti iskoči Beat Street...![]()
ničemu moja strki, ničemu..не бре, а и чему

Ovaj može i sam da se oprasi.не знам ал подсећа ме на једном касам видела слику неког задриглог маторца не знам име и презиме и чега је градоначелник али нек буде миливоје јовановић и нек буде зајечар нпр
дакле градоначелник зајечара миливоје јовановић звани сампрас није добио свој надимак по познатом тенисеру већ по својој несвакидашњој способности да сам поједе прасе.
е сад, ово наравно није иста глава али то су те...особе.
Praviću se da ne vidim kakvu muziku хероина kači.
pričao sam im ovde kako je bajaga pišaoOrganizam![]()
па ниси овде причо си нам у рл кафани овде си нас само пито јеси ли нам причоpričao sam im ovde kako je bajaga pišao