gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
а могао би и неки мушки чисто да се разбије монотонијаааа штоме ноћас убија а јаааа конапустом острвууу
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj padni mi na grudi,ima da te branim od gromovapočelo da grmi kod mene, frkica mi.. : (

plave noći u satenu i mleko od kokosa.. :srce:а могао би и неки мушки чисто да се разбије монотонијаааа штоме ноћас убија а јаааа ко напустом острвууу
Moze,al nemoj psihopate molim teа могао би и неки мушки чисто да се разбије монотонијаааа штоме ноћас убија а јаааа ко напустом острвууу
ахахаах је л знаш виц с кокосомplave noći u satenu i mleko od kokosa.. :srce:
danas si baš bila fina prema meni, tako da kontam da ćeš me vrlo rado baciti pod grom pre nego što bi me branila.. : )))Aj padni mi na grudi,ima da te branim od gromova![]()
znaaaam.. : )))ахахаах је л знаш виц с кокосом
моца и изи сигурно знају
ђиии кокосеznaaaam.. : )))
Rado bih, ali daleko sam od vas. Možda nekad....ахааа ево цветак је за значи тројка не гине
редхед јави се ако си за неко зезање :руменко:
дефиниши далекоRado bih, ali daleko sam od vas. Možda nekad....
Grese ljudidanas si baš bila fina prema meni, tako da kontam da ćeš me vrlo rado baciti pod grom pre nego što bi me branila.. : )))

ljudi greše, heroina oprašta.. sve je to život..Grese ljudi![]()
Mora se heki biti realan,ne vredi drugacijeljudi greše, heroina oprašta.. sve je to život..

okljudi greše, heroina oprašta.. sve je to život..
Ne smem da kažem.red pa gde ti živiš kad si daleko od svih nas? na marsu ili tako negde?

Daleko je nešto što trenutno ne možeš da uradiš.дефиниши далеко
i treba ti sa tvojim fordićem jedno tri dana da pređeš tih 500km, ali nema veze.. : ))))мени до 500 км ништа није далеко после тога мора нека паузица да одмарам леђа од вожње