ta golica ako mene pitaš su obične semenke bundeve koje koštaju 30 puta skuplje..де је онај цветков клип од данас са лебом од 500 кинти
мислим да је "голица" састојак ако сам добро запамтила
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ta golica ako mene pitaš su obične semenke bundeve koje koštaju 30 puta skuplje..де је онај цветков клип од данас са лебом од 500 кинти
ja ni ne znam šta si čia semenke.. : (Čia semenke su dobre samo u ovsenoj kaši ili jogurtu, ne u "čipsu"![]()
data golica ako mene pitaš su obične semenke bundeve koje koštaju 30 puta skuplje..
Bouže, Heroina, pa kako tako neobaveštena hodaš ovuda?ja ni ne znam šta si čia semenke.. : (

hodam sad kao zombi..Bouže, Heroina, pa kako tako neobaveštena hodaš ovuda?![]()
Evo noviде је онај цветков клип од данас са лебом од 500 кинти
буквално немам појма шта јеta golica ako mene pitaš su obične semenke bundeve koje koštaju 30 puta skuplje..
ta kurkuma.. to gadnije nego moj čips..буквално немам појма шта је
једном сам тако ишла с кумом да тражимо по продавницама здраве хране неке састојке за неку маску за лице што је хтела да прави
и један од њих је било...нешто, појма нисмо имали шта је и ни у једној радњи нису знали о чему причамо
и на крају је испало да је то куркума, али хрватски израз
и ова анегдотица баш и нема пуно смисла кад не могу да се сетим како се то каже, па није смешно и стварно не знам зашто сам вам ово испричала
Može na piletinu, može i trunčica ako hoćeš da ti supa bude više žuta.ta kurkuma.. to gadnije nego moj čips..
day malo..ta kurkuma.. to gadnije nego moj čips..
e tebi ne dam..day malo..
ja ovo pilameni drugarica rekla da je ta kurkuma esktsra za imunitet i kao mogu da razmutim kašicicu praha u vodi i da to popijem.. i ja probala.. to je bilo pre oko godinu dana, evo još mi je muka.. : (
Da nisi trudna?meni drugarica rekla da je ta kurkuma ekstra za imunitet i kao mogu da razmutim kašicicu praha u vodi i da to popijem.. i ja probala.. to je bilo pre oko godinu dana, evo još mi je muka.. : (
jesam, već 3 godine..Da nisi trudna?

ја то само ако хоћу природну жуту боју за ускршња јаја, то је све од хелти лајфа за мене хДMože na piletinu, može i trunčica ako hoćeš da ti supa bude više žuta.
Za tebe su samo krastavci kakav kajmak kakvi bakraci..jesam, već 3 godine..