тренутна дешавања

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
najjaći glumac ikad
gsscot.jpg

- - - - - - - - - -

šta znam davno sam gledo diplomca, nije mi ostavio tako loš utisak

ponovo sam i danas živa al su mi oči sad čudne... ali ipak sam otišla
mama mi kaže da je dosta

- - - - - - - - - -

rade mi kaže da treba da se trgnem, to bi valda značilo da nosim suknje ali prvo treba da smršam a ne da idem na bezvezni trening gde mogu dase povredim

- - - - - - - - - -

nisaam više kul više sam tetka
madamislim da ću ići opetna trening iako sam tetka

- - - - - - - - - -

možda nije ovo trebalo da podelim sa svima

...
možda bi trebalo da se vrate bućko i titanija

Poslednja izmena:
Nosilac nadimka... mene isto tako zanima ko je dujtko ili kako već, onda ima još tu par imena/naziva koji se redovno spominju kao svi znamo a pojma nemam i bojim se da pitam pa da saznam kako ni drugi ne znaju :lol: tako jedna redovno kukala na mudrog ili tako nešto beše, ja mislio to joj dečko/muž kad jednog dana bacila sliku to kuče. Isto kad spominju tamo nekog pa se ispostavi glumac/ica iz serije koja se emitovala pre dvaes godina.

Nosilac nadimka... mene isto tako zanima ko je dujtko ili kako već, onda ima još tu par imena/naziva koji se redovno spominju kao svi znamo a pojma nemam i bojim se da pitam pa da saznam kako ni drugi ne znaju :lol: tako jedna redovno kukala na mudrog ili tako nešto beše, ja mislio to joj dečko/muž kad jednog dana bacila sliku to kuče. Isto kad spominju tamo nekog pa se ispostavi glumac/ica iz serije koja se emitovala pre dvaes godina.

па питај, кажи

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back