TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, tako... uzeo vam rikan odmor od sutra i cele sledece nedelje... i, idem na 4 dana kod majke i tate malo, da prosetam, da se vidimo... znaci, kao da me gledate... odnosno, rikanovu mamu... to su pite, krompir peceni sa batacima... onda... musaku... brze pitice... obavezno se ide na rebarca u kajmaku... koja sam, uzgred, sinoc jeo... komsinica ima da dodje, na kafu, kao... svaki put je tako... komsa moj, kad sam ga video prosli put u pola 8 ujutru, pije pivo... ja ga pitam, 'sta radis to, komso?'... a on mi kaze: 'komso, bolje je od jogurta ujutru'... he hehe... znaci, majke mi, jedva cekam... i da vidim sve moje drugare... da se zapijemo i zavrsimo u onoj kafanici, gde su one dve pevacice... samo sto vise ne peva moja Milena... ne mozete da zamislite koliko sam pokusavao ad saznam gde je ona... samo sto sam cuo jeste da peva negde ovde, kad bi' saznao gde, istog momenta bi' otis'o... ona mi je najbolja ikad... vi, sta radite?

Brateeee, juce dam radila neku vezbu za istezanje kicme, sad ne mogu vrat da pomeram kako valja. :lol:

Nije smesno. :neutral:

A znam , to je zaebano
ja sam jedanput radila kao jogilates, jogiles,:huh: tako nesto, i istegla sam i uvrnula sam ruku i istegla vrat. Pa sam isla kod neke seoske babe da mi vrati casicu u koleno, a misic da rehabilituje sa hajduckom travom i bosiljkom.
i zamisli nije uspelo.

a sinoc se i vas rikan bavio sportom... pre vecere one... igrali smo fucu i bio sam, verovatno, jedan od najgorih na terenu... i, kaze meni onaj golman: 'a ti rile, sto ne dade gol?'... ja mu kazem: 'e, sto... i ja sam najvise voleo da ga dam'... i sad isto imam upalu misica... al' onu lepu upalu, kad ti se svaki misic probudi... i sad bi bilo pravo vreme da otrcim jedan krug, al' me, pravo da vam kazem, mrzi malo... a ti, diki, ako te boli misic, imas one masti sto ti zagreju i prodje... kao tedonal i slicno nesto... vidim sinoc, svi se nesto mazu... profesionalci.. pa bandaziranje i taj rad...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back