TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao konacno malo tisine
postcu psiho koliko ovih dana slusam tudje galame na sve strane
i...pokusala sam da skuvam caj,otisla u kuhinju i uzela kesicu caja
i onda skontala da je debela opet okupirala pola sudova i ostavila ih da se kisele preko vikenda dok je kuci....a druga je okupirala drugu polovinu sa svojim cokdeom....i da nemam solje i da mogu da ga duvamm..il da perem rudje sudove.

vratila sam kesicu u kutiju ii uzela da jedem mandarine :neutral:

Ja sam bila u klubu di se puštao sevdah i bolje da nisam išla jerbo mi užarilo rane i onda sam samo gledala u casu crnoga vina..i naginjala , pa gledala, pa naginjala.. i dopizdilo mi , docekala kraj i jedva cekala doci kući.

dvagif-boy-funny-animation-life-giff-%D1%8E%D0%BC%D0%BE%D1%80-kid-jump-gif-hilarious-puddle-Funny-Shits-mmmmm-OOPS-marrant-my-pics-d-ngi-4-funnies-album_medium.jpg

dan za opustanje (subota), on bio na dve slave, dosao kuci, zaspao pored mene, povracao po krevetu, po podu, po kupatilu, rekao mi "izvini" vratio se da spava, ja dosla na forum, pretrazujem teme, naletim na njegov tekst, onako pijan kad je dosao kuci upalio racunar, napisao da me voli i legao pored mene

Da druze moj,to je tajna,naneti dovovnjo jak a u isto vreme i nezan pritisak na tu tacku,i BUUUMMMMMMMM..:vatromet:

Zapamtiću to, možda mi nekad i zatreba :ok:, ako za desetak godina nađem neku dobru babu koja bi se zanimala ovim čičom. Samo malo je to, sitno, ja ni sad ne vidim da uvučem konac u iglu, teško da ću ikada uspeti da ga pronađem. Kud ga majka priroda ne napravi većeg, kabastijeg, da se čovek ne muči tražeći ga. :rumenko:

Zapamtiću to, možda mi nekad i zatreba :ok:, ako za desetak godina nađem neku dobru babu koja bi se zanimala ovim čičom. Samo malo je to, sitno, ja ni sad ne vidim da uvučem konac u iglu, teško da ću ikada uspeti da ga pronađem. Kud ga majka priroda ne napravi većeg, kabastijeg, da se čovek ne muči tražeći ga. :rumenko:

I to sto kazes.:lol: Ma naci ces.;) Svaka vreca nadje zakrpu..;) Samo sto bi ti pametno bilo da malo vedzbas..:per:Od toliko sexipilnih forumasaica,naci ce se neka,koja ce ti dozvoliti,da malo izvezbas...:per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back