Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Opet... ali opet ono dvoje..... sveka jebene subote 
To jest, nedelje...

To jest, nedelje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uvek sam se pitao kako on izleda. I nije baš nešto. Precenjen je. Nokti su puno opasniji, i lepši od njega...

Da druze moj,to je tajna,naneti dovovnjo jak a u isto vreme i nezan pritisak na tu tacku,i BUUUMMMMMMMM..![]()
, ako za desetak godina nađem neku dobru babu koja bi se zanimala ovim čičom. Samo malo je to, sitno, ja ni sad ne vidim da uvučem konac u iglu, teško da ću ikada uspeti da ga pronađem. Kud ga majka priroda ne napravi većeg, kabastijeg, da se čovek ne muči tražeći ga. 
Zapamtiću to, možda mi nekad i zatreba, ako za desetak godina nađem neku dobru babu koja bi se zanimala ovim čičom. Samo malo je to, sitno, ja ni sad ne vidim da uvučem konac u iglu, teško da ću ikada uspeti da ga pronađem. Kud ga majka priroda ne napravi većeg, kabastijeg, da se čovek ne muči tražeći ga.
![]()
Ma naci ces.
Od toliko sexipilnih forumasaica,naci ce se neka,koja ce ti dozvoliti,da malo izvezbas...
I to sto kazes.Ma naci ces.
Svaka vreca nadje zakrpu..
Samo sto bi ti pametno bilo da malo vedzbas..
Od toliko sexipilnih forumasaica,naci ce se neka,koja ce ti dozvoliti,da malo izvezbas...
![]()
, budem li morao da ih molim da s njima vežbam traženje tog klitorisa
, nikad ga napipati neću. 
Poziv na neobaveznu kafu koja ce se zavrsiti obaveznim seksom?![]()

Mnogo seksualno insinuiras , je l znas to
al to valjda tako sa svima dok ne predju u drugu polovinu dvadesetih![]()
..
..