TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dahlia.jpg

To s murijom je neprijatno, ali dragoceno iskustvo koje čoveka obogaćuje.

Ovo su bre prave muke: "...A imala sam nekakav osjecaj da mu se svidjam. Cak mi je jednom poslao moju sliku obradjenu u photoshopu, kao bilo mu dosadno. Ne znam kada cu ga sljedeci put vidjeti. Sta da radim? Molim vas... ima li iko savjet? Stvarno mi je uzasno stalo do njega, a ne znam sta je najbolje da uradim..." :rumenko:

Ili ta šugava Puebla... :smajlikojiseuhvatiozaglavuinemožedaverujekolikojegrbav:

Poslednja izmena:
priveli me prvi put i to brez razloga..kazzu da sam udarila policajca, a nisam :mrgreen: on kazze ocesh da te privedem, ja rekla ocu i ono stvarno me zadrzzali sat vremena aaa :lol:

mmm..al si se napasala uniforma nocne shifte .. :mrgreen:

Sicam se jednom.. i mene neki lik ka odmjeravo ..idemo jedan nasuprot drugoga , meni sve neugodno.. lik ima 50 godina ..pa te tako jest ocima, caca mi može bit .. i lipo ja njega pošaljem iz cista mira u q.. (ono u prolazu) jer mi brnja bila brža od mozga , al nisam se mogla susdržat svrbilo me ka sam vrag.
I on meni HOP.. : stani mlada damo , osobnu kartu , bla bla..
A ja njemu : da što? Ko si TI? , još ja njemu na TI .. jaoo.... , tu je puka:)
Ugl izvadio on svoju znackicu , ja sam taj i taj , molim vas osobnu kartu i stanite uza zid.. : da kakvo je to ponašanje , tjeranje u q, vrijeđanje službene osobe, ma kakao kvake..
Ja mu rekla : odmjeravali ste me ko gladni prosijak pršut, ybg.., on ce meni : DA JE TO NJEGOV POSA , DA GLEDA .. ma to pricaj ženi svojoj.. pljuc..
I ono natezanje bilo , da ja to ne smim, da ovo , da ono..i ka pustio me, al ugl.. zayebavao me .
I pazi cime se on nateže , a ne tamo narkodjecom sto prodaju droge ispred skole ..
I tako..

bzv, nemrem čorkat .

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back