TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

u pesak... gajih machku u 20 kvadrata sa cimerkom... nismo se gurali... moraces da se naviknes da vise nisi ti gazda u kuci nego maca... sve je podredjeno njoj... ne pravi pizdarije samo morash da je nauchis da na jednom mestu oshtri kandze, da je odviknesh od grickanja kablova po kuci...

...kad su mali onda spavaju svuda ali chim nadju zgodno mesto tamo se posadjuju ubuduce... obichno su to najtoplija mesta u kuci...

...snacices se... nije astrofizika ;)

Poslednja izmena:
pa da
al kako da znam jel imam upalu pluća
mislim, temperaturu imam, tresem se kao prut

Kod lekara, ne sali se sa tim u sezoni ovog gripa.
Inace, upala pluca moze da da svakakve simptome.
Moj drug je na ratistu imao uzasnu upalu i morao je na respirator kad su ga preneli na VMA a sve od simptoma bilo je slabost, drhtavica i preznojavanje pri najmanjem naporu.
Nista kasalj, nista temperatura..
Znaci....kod lekara

e..ali koliko neko mora da bude pglu..da kapira da machka "ostri kandze" i cak i da to radi (a ne radi),da moze da ih naostri o bilo sta sto je mekse od samih kandzi

ono..za neupucene...machke na taj nacin obelezavaju teritoriju!

rade to i brkovima i zapisavanjem...

e..ali koliko neko mora da bude pglu..da kapira da machka "ostri kandze" i cak i da to radi (a ne radi),da moze da ih naostri o bilo sta sto je mekse od samih kandzi

ono..za neupucene...machke na taj nacin obelezavaju teritoriju!

rade to i brkovima i zapisavanjem...

nazalost, tvoja teorija je samo na pola tachna...

Scratching Furniture: I know how distressing the claw sharpening can be for a pet owner, but the actual reason why cats sharpen their claws is because they either want to clean their nails or mark the territory as theirs.

grlo me kida i tesko disem
mada, pusila sam
al opet, ne disem tesko kada pusim

omg, necu dumrem valjda pre vremena

neces....mozda je upala pluca,mozda..."infekcija respiratornih organa",mozda obican grip,mozda i onaj...od koga naravno neces umreti :) to umiru matorani neki koji su vec 85% mrtvi bili i pre njega

nego...mani se ti ovog 4umaskog dijagnostikovanja...nego pravac lekar...sto pre to bolje!
missim...sto pre odes i pocnes da se lecis,lakse i brze ces ozdraviti :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back