TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zamalo rikan sad u nesves' da padne... imam neki dusek za spavanje i razmisljam da li je probusen il' nije i da proverim, moram da ga naduvam... dakle, posto je otvor veci od one pumpe sto imam, morao pesacki da uradim to... znaci, jos mi se vrti... da, da.. oni komedijasi bi sad rekli: 'pa, ako ti se vrti, a ti vrti'... al' nije za zezanje... doduse, nista sto jedan jelen nnece resiti... vi, sta radite?

zamalo rikan sad u nesves' da padne... imam neki dusek za spavanje i razmisljam da li je probusen il' nije i da proverim, moram da ga naduvam... dakle, posto je otvor veci od one pumpe sto imam, morao pesacki da uradim to... znaci, jos mi se vrti... da, da.. oni komedijasi bi sad rekli: 'pa, ako ti se vrti, a ti vrti'... al' nije za zezanje... doduse, nista sto jedan jelen nnece resiti... vi, sta radite?

ovo si vec napisao pre nekog vremena :/
uzmi u obzir da imas i verne fanove, ne smes da se repetiras

a bas sad nesto gledam vesti neke televizije i na istim vestima, posle svih onih tema, jelte, najavljuju survajver... i kazu da ce se goca i ana veceras boriti za opstanak... mislim, care... to mora da se isprati, majke mi... i veliki brat.. i farma... i bas se pitam sto decu navlace na takve stvari... posle nam djavo kriv kad nece da uce i kad se sminkaju od 12 i puse cigarete... pa ko su im idoli, dobra su i deca, majke mi.. a mi, nekad... na televiziji decak iz mrcajevaca.. pa cvetak zanovetak... pa to su bre bili ljudi na televizijama ispred kojih nas roditelji ostave i vise ne brinu uopste... kao ujka, na primer...

11b0krm_th.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back