TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E je l' zna neko šta se dešava sa oružjem kada umre vlasnik?
Da li mora da se vrati tj. prosledi negde u neki sup ili da se polaže ispit o korišćenju ako želiš da ga zadržiš ili već nešto takve vrste?
Da li postoji neka procedura posebna, ili jednostavno ostaje u nasleđu a ako poželim da je koristim tek onda da polažem ispite?

мора да се врати
а можда постоји и та нека фора
све сам ти реко, а?:zcepanje:

Sigurno?
Neće je niko oduzeti, zapleniti ili bilo šta drugo?
Imamo mi oružni list, a i ako je ikad budem htela koristiti, polagaću ispit, nego mi je samo bila frka da nešto ne bude nekih problema, pošto ne znam...

I da, hvala :)

tumblr_ks4jfduKl61qzdr4go1_400.jpg

Idem da pravim krofne. :mrgreen:

E je l' zna neko šta se dešava sa oružjem kada umre vlasnik?
Da li mora da se vrati tj. prosledi negde u neki sup ili da se polaže ispit o korišćenju ako želiš da ga zadržiš ili već nešto takve vrste?
Da li postoji neka procedura posebna, ili jednostavno ostaje u nasleđu a ako poželim da je koristim tek onda da polažem ispite?

koliko ja znam postoji porez na oruzje, dozvola za posjedovanje i dozvola za koriscenje... i sve je na ime vlasnika, i koliko ja znam, ne nasledjuje se

па ћек, замиси ситуацију:
умре ћовек који има дозволу
и за собом остави сина психопату...

otkud znam jebbote...nisam pravnik...

...znam lika koji je u nasledstvo dobio očev pištolj nakon očeve smrti...sad...dal je kasnije policija proveravala dal je on o'k da ima pištolj, ne znam...nije mi reko...

...pištolj je bio čist, papiri čisti...

Pa imamo oružni list, i lovačka puška je u pitanju, ništa strašno ali je i dalje vatreno i smrtonosno.
Mislim, legalno sve, papiri ok, puška ima preko 30 godina starosti. Nema nikakvu preteranu materijalnu ali ima sentimentalnu vrednost.
Zato pitam.
Uh, ići ću do supa da se raspitam.
Hvala drugari svejedno :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back