TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja nesto mislim, kad bi' dos'o onaj decko u moj san da mi kaze, na primer, odigraj keca na vigan protiv mancester sitija, i stavi sve pare sto imas, i posle da ne izadje, znaci, spavao bi' 26 sati dnevno da mi ponovo dodje u san... i, kad bi' ga video, ne bi' mu ni rec rek'o, nego direktno boks u m***... i kolenom u glavu... on ce meni da izbija pare iz dzepa... znaci... joj... iznervirao sam se skroz sad... majke mi... mada, rekli su da moze danas kec na kataniju protiv Kaljarija... 2,4 kvota...

ja nesto mislim, kad bi' dos'o onaj decko u moj san da mi kaze, na primer, odigraj keca na vigan protiv mancester sitija, i stavi sve pare sto imas, i posle da ne izadje, znaci, spavao bi' 26 sati dnevno da mi ponovo dodje u san... i, kad bi' ga video, ne bi' mu ni rec rek'o, nego direktno boks u m***... i kolenom u glavu... on ce meni da izbija pare iz dzepa... znaci... joj... iznervirao sam se skroz sad... majke mi... mada, rekli su da moze danas kec na kataniju protiv Kaljarija... 2,4 kvota...

и то из 2:ok:

nije losa ideja uopste, da ti kazem pravo... samo ne znam kako stoje oni iz sardinije, sa ovim sa sicilije... ako su u dobrim odnosima, sasvim pristojne pare tu mogu da se uzmu... i da znas da ce biti ispostovano.... neki tiket za letovanje u nekom egzotivcnom mestu... oni sigurniji, sto se pare odvoje za zamrzivac, sporet ili masinu, ce biti slabije kvote... oni tijketi za mikser, peglu il' mikrotalasnu, samo sigurice neke...

e bata rile, што сам видо јуће у кладионици...на табли с резултатима. наћи, румунија 1, одигране две утакмице, обе прво полувреме 1:0 а крај 1:2, хехехе...тако се то ради:))))

samo integralno, nista visoko-kaloricno... pa i normalno je da ovakvim danima treba vise energije, pa da se jede malo vise mesa i svega... e, divlja, lepa vest, mame mi... rile kaze da se veoma raduje zbog tebe... ako su glasine istinite... a ako ne, da budu... i da pevamo i veselimo se svi... i virtuelno... a, bilo bi lepo, unapred kazem, da se nesto i zamezi... al' ne virtuelno... nego, ono... za merak... da se nabode na cackalicu... i po koje pivce... nemojte na tome da mi zakidate, ljudi, k'o boga vas molim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back