TrenuTna dešavanja...

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji naziv vam je drazi?

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znas ono kad kazu za nekog "ma jede govna" ...ima tu istine

ne zelim da znam sta se mota po takvim glavama kad ih
neka sila tera da po forumima pricaju o nudzdama ...

Na ovo bi već Piči morao da ti odgovori, a ja mislim da preteruješ...
Njesra je deo života isto kao i jelo i piće, šta više - tesno je povezano sa istim.
Ako već neko može da se hvali kako se odvalio od mešanog mesa, što se ne bi pohvalio kako je nusprodukte varenja tog mešanog mesa herojski istovario i tokom tog čina npr. pročitao nešto vrlo interesantno?

Na ovo bi već Piči morao da ti odgovori, a ja mislim da preteruješ...
Njesra je deo života isto kao i jelo i piće, šta više - tesno je povezano sa istim.
Ako već neko može da se hvali kako se odvalio od mešanog mesa, što se ne bi pohvalio kako je nusprodukte varenja tog mešanog mesa herojski istovario i tokom tog čina npr. pročitao nešto vrlo interesantno?

dobro a ti kad odes negde u goste ili sedis u kafani
pricas o tome ? :lol:

bas je bez vez takvo ponasanje

pa vidim opasne su to fore ne pise niko nista posle toga po 2-3 sata

Nema ovde skoro nikog moj Milanče, ali ne zbog tih fora, nego zato što je većina forumaša napustila temu koja je postala poligon za "Klon wars".
Ako meni ne veruješ, prelistaj temu unazad, do vremena kad još nisi bio ovde (bar ne pod tim nikom).
Oduvek je ovde bilo puno priče o s.r.a.nj.u, ali nikad s.r.a.nj.a kao u poslednje vreme.

loodilo
smile_39.gif

znaci, iskidala me je steaua... oni su, izgleda, jos gori nego ove balerine koje smo imali prilike da vidimo na lokalnoj televiziji... majke mi, stvarno mi, na nekoj lokalnoj fuci, ulazemo vise truda nego ovi ljudi koji su placeni za to... valjda kao i svaki pos'o... dosadi ti... a, onda.. na drugoj strani, vidis te kosarkase koji iz godine u godinu pokazuju da sve sto treba za sport jeste da pokazes malo srca... nista vise od toga... nikada necu shvatiti.. i zauvek cu zaliti... mame mi..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back