Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tako je cale opisao taj zvuk:lol:
kao da neshto puzi,gmize po podu "kao hobotnica"

Ја ћу умрети од смеха, али уопште немам ни најмању представу о каквом се звуку ради... као да си рекао звук камиле у терању, значи асоцијација - нула.
Није ни битно, поента је да није било ништа. Можда је капљала славина.

Ја ћу умрети од смеха, али уопште немам ни најмању представу о каквом се звуку ради... као да си рекао звук камиле у терању, значи асоцијација - нула.
Није ни битно, поента је да није било ништа. Можда је капљала славина.

nemam pojma ni meni nije najjasnije:lol:
pokushavao je i da mi gestikulishe tjale kakav je to bio zvuk-njemu kaze da je zvuchalo kao neki pipci po parketu kuhinje...i on je to definisao kao"sipa ili hobotnica koja struji i kretje se pipcima po parketu"....tako nekako...
recimo,kao da brishehs pod nekom krpom....ili da neshto struji kroz vazduh...tako je meni njegova gestikulacija zvuchala
e sad da ne bude da je on umislio isto su chili i deda i baba i keva
i kad bi pitao ko je?
zvuk se prekidao..pa opet...do jutra
mozda sada zvuchi bezveze shto nisu ushli
ali zamisli da si u takvoj situaciji-noc posle sahrane,nehsto ti u stanu...pa nije bash svejedno:lol:

Па, бем му лебац, онда је чуо неку шкрипу и трљање по паркету, какве сипе и хоботнице.
Што је најгоре, ја мислим да су такве ствари могуће. И не бих волео да им будем сведок.
Али у 99% случајева је у питању баналан разлог. Људски страх је чудо, а када се нађе више особа на једном месту преплашено истом ствари, тај страх увишестручује...

Па, да је дух --- у јботе, ал' ми је нешто треснуло о ролетне! :eek: --- чули би се кораци, шкрипа врата, померање предмета, лупа... под условом да није мачка улетела у кујну. Ово може бити ко зна шта... чак и да се није чуло из кухиње, него да је нешто са улице или из друге просторије.

Пре једно месец дана кад сам се прехладио, одједном се све у соби стишало, а мени нос почео да свира... и 'ладно чујем како ми неко звижди под прозором. Исто ноћ. Изађем напоље, јер сам помислио да је брат и да неће да лупа јер не зна да ли спавам... и нема никог, све пусто. Вратим се назад, седнем, смирим се опет и утишам, и опет неко крене да звижди. И тек онда сконтам шта је... да нит је неко напољу, нит чујем звуке хидри и морских сунђера по плафону. :lol:

a sto je dobra fora kad se naspavas... ne desava se to ljudima cesto... sad samo da jedem... i... moram da idem da kupim gume... znam, znam... vreme je... posle, zna se... subota... novi dan, nova sreca... a stvarno je divno kad ovako lepo pocne dan... danas je isto jednom drugu dan rodjenja... pre par dana bio drugom... i, bice kafanice, verovatno... i, idemo svi... ljubav mi srce mori.. dusa mi zeljom gori... za tvojim ocima... za tvojim usnama... danima i nocima... to vam je cune gojkovic... u razlicitim interpretacijama... ova ekstra peva uzivo.. vas rikan kad vam kaze... zna on...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back