znaci i na forumu ima grandovaca uuuu j.bt-
ea sve neki fini svet,misloh
ea sve neki fini svet,mislohDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ea sve neki fini svet,mislohShto je Dark banovana?
Shto je Brajan banovan?
Shta se deshava?![]()

?

moodovi, sitna im dusa...na komade banovase furunase![]()
?gox,el si preziveo danasnji dan?
Jerbo, mozda sam i umr'o, a nisu mi rekli, da se ne bih iznervirao i napiJo.... Sta da radim majku mu? 
Ziv sam...koliko vidim, mislim vidim svoje prste na tastaturi, ali moz biti i da nisam to ja, nego neko drugi. Zato idem do kreveta, pa ako se sutra probudim u mojem kreveticu, znaci ja sam, a ako u tudjem, onda sam neko drugi. E sad mene zanima ko je taj drugiJerbo, mozda sam i umr'o, a nisu mi rekli, da se ne bih iznervirao i napiJo.... Sta da radim majku mu?
![]()

a da ti ipak prvo odmoris malo,uz neki caj i to?

Ziv sam...koliko vidim, mislim vidim svoje prste na tastaturi, ali moz biti i da nisam to ja, nego neko drugi. Zato idem do kreveta, pa ako se sutra probudim u mojem kreveticu, znaci ja sam, a ako u tudjem, onda sam neko drugi. E sad mene zanima ko je taj drugiJerbo, mozda sam i umr'o, a nisu mi rekli, da se ne bih iznervirao i napiJo.... Sta da radim majku mu?
![]()
ako si drugaricka, zovni me, jeeee![]()
...dugo nisam cula ovaj izraz
...
Shto je Dark banovana?
Shto je Brajan banovan?
Shta se deshava?![]()
jaoo...zavera zlih moderatora...upomoooocdark je banovana?
![]()

jaoo...zavera zlih moderatora...upomooooc
mis'im...koga bre zabole sto je neko banovan,pa nije ubijen ybt,nek se reguje ponovo
samo mega poltronchine,fegeti,indijanci i amebe imaju uvek isti nik
izadjite bre malo napolje...mnogo ste se uziveli u internet,forum i sranja..![]()

?

?

zapushavaju se cevi zar ne vidis![]()

jaoo...zavera zlih moderatora...upomooooc
mis'im...koga bre zabole sto je neko banovan,pa nije ubijen ybt,nek se reguje ponovo
samo mega poltronchine,fegeti,indijanci i amebe imaju uvek isti nik
izadjite bre malo napolje...mnogo ste se uziveli u internet,forum i sranja..![]()
A Brajan je provereno o5 bio nekorektan prema suprotnom polu
... I tako, brate, nisam se neshto uziveo... Nego, recimo, sada nemam chemu toliko da se smejem na forumu... Isto kao kada bi tebe banovali... Smorio bih se
Inache, ne seri, bash je dobra B.J.
Priznaj, priznaj... Priznaj, bre!