Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gox,el si preziveo danasnji dan:)?

Ziv sam...koliko vidim, mislim vidim svoje prste na tastaturi, ali moz biti i da nisam to ja, nego neko drugi. Zato idem do kreveta, pa ako se sutra probudim u mojem kreveticu, znaci ja sam, a ako u tudjem, onda sam neko drugi. E sad mene zanima ko je taj drugi :think: Jerbo, mozda sam i umr'o, a nisu mi rekli, da se ne bih iznervirao i napiJo.... Sta da radim majku mu? :lol:

Ziv sam...koliko vidim, mislim vidim svoje prste na tastaturi, ali moz biti i da nisam to ja, nego neko drugi. Zato idem do kreveta, pa ako se sutra probudim u mojem kreveticu, znaci ja sam, a ako u tudjem, onda sam neko drugi. E sad mene zanima ko je taj drugi :think: Jerbo, mozda sam i umr'o, a nisu mi rekli, da se ne bih iznervirao i napiJo.... Sta da radim majku mu? :lol:

:think:
a da ti ipak prvo odmoris malo,uz neki caj i to:D?

image.jpg

Shto je Dark banovana? :eek:
Shto je Brajan banovan? :eek:
Shta se deshava? :confused:
dark je banovana:eek::(?

:neutral:
jaoo...zavera zlih moderatora...upomooooc :neutral:
mis'im...koga bre zabole sto je neko banovan,pa nije ubijen ybt,nek se reguje ponovo
samo mega poltronchine,fegeti,indijanci i amebe imaju uvek isti nik
izadjite bre malo napolje...mnogo ste se uziveli u internet,forum i sranja.. :confused:

jaoo...zavera zlih moderatora...upomooooc :neutral:
mis'im...koga bre zabole sto je neko banovan,pa nije ubijen ybt,nek se reguje ponovo
samo mega poltronchine,fegeti,indijanci i amebe imaju uvek isti nik
izadjite bre malo napolje...mnogo ste se uziveli u internet,forum i sranja.. :confused:

Nije, nego ono... Shalimo se i mi malo, znash... Kolk'o vidim u profilu Dark se samobanovala :eek: A Brajan je provereno o5 bio nekorektan prema suprotnom polu :)... I tako, brate, nisam se neshto uziveo... Nego, recimo, sada nemam chemu toliko da se smejem na forumu... Isto kao kada bi tebe banovali... Smorio bih se :) Inache, ne seri, bash je dobra B.J. :mrgreen: Priznaj, priznaj... Priznaj, bre!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back