Millie80
Iskusan
- Poruka
- 6.450
i sad redovno vježbaš? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zajebavajte zajebavajte =)

ebavam jednu proceduru i na 3 strani sam se smorila....

Dej si Parka!
Superishka da si kul i sve!
Pipi ispravljala krive Drine al sad je opet zen.
ebes kondiciju ..pfff![]()
pa i ti da radis nesto sto je: komplikovano, zahteva kreativnost, nemas od koga da trazis savet a u isto vreme jako dosadno videla bih ja tebe.....
....i nemas pravo glasa jer is pozvan da dokazes svoju kondiciju (u pijenju kafe) pa se nisi pojavio
....a obecala sam da cu biti fina.....

pa i ti da radis nesto sto je: komplikovano, zahteva kreativnost, nemas od koga da trazis savet a u isto vreme jako dosadno videla bih ja tebe.....
....i nemas pravo glasa jer is pozvan da dokazes svoju kondiciju (u pijenju kafe) pa se nisi pojavio
....a obecala sam da cu biti fina.....
![]()
....al to sad nije bitno...

Juhu Dee!![]()
ja sam mocan,sladak i meden...uplasio sam se da ce te me kidnapovati....al to sad nije bitno...
daj mu malo bejsssaaaa....bejjsaaa ...bejjsssaa.......![]()
znas li ti da ja imam jednog malog cupavog crnog kucu koji tako laje kao i ti.....
znas li ti da ja imam jednog malog cupavog crnog kucu koji tako laje kao i ti.....
....misli da je mnogo strasan (kao i ti) a u stvari je medenko (kao i ti ali samo teorijski a i verujem ti na rech)....
[/QUOTE
moraces jos mnogo pasulja da pojedes da bi me odvukla na kaficu....
iskreno....mrzelo me je da se pomeram iz fotelje....***
....misli da je mnogo strasan (kao i ti) a u stvari je medenko (kao i ti ali samo teorijski a i verujem ti na rech)....
[/QUOTE
moraces jos mnogo pasulja da pojedes da me odvukla ma kaficu....
nema gore bolesti od LENJOSTI
znas li koliko ima km od Bg do Su.....e "kuco" izdajice![]()
[/QUOTE
moraces jos mnogo pasulja da pojedes da bi me odvukla na kaficu....
tkacio: e svasta od tebe....bas cu da te vucem...lepo sam te, kulturno, pozvala a ti, mrcino, si odabrao fotelju...i sad ko te ebe (voleli bi da znamo)....mi smo se lepo proveli....
![]()
nema gore bolesti od LENJOSTI
znas li koliko ima km od Bg do Su.....e "kuco" izdajice![]()
batez...Subotica je mali grad.....srecemo se cesce nego cunjevi na kuglanju...
vidim ja da ces i ti uskoro postati clan kluba....![]()