Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:whistling: pa i ti da radis nesto sto je: komplikovano, zahteva kreativnost, nemas od koga da trazis savet a u isto vreme jako dosadno videla bih ja tebe.....:eek:....i nemas pravo glasa jer is pozvan da dokazes svoju kondiciju (u pijenju kafe) pa se nisi pojavio :whistling:....a obecala sam da cu biti fina.....:mrgreen:

ja sam mocan,sladak i meden...uplasio sam se da ce te me kidnapovati :sad2:....al to sad nije bitno...:whistling:
daj mu malo bejsssaaaa....bejjsaaa ...bejjsssaa.......:cool:

:) znas li ti da ja imam jednog malog cupavog crnog kucu koji tako laje kao i ti.....;)....misli da je mnogo strasan (kao i ti) a u stvari je medenko (kao i ti ali samo teorijski a i verujem ti na rech)....:cmok:[/QUOTE

moraces jos mnogo pasulja da pojedes da me odvukla ma kaficu....:hahaha:
iskreno....mrzelo me je da se pomeram iz fotelje....:roll:***

nema gore bolesti od LENJOSTI :hahaha:
znas li koliko ima km od Bg do Su.....e "kuco" izdajice :sad2:

:) znas li ti da ja imam jednog malog cupavog crnog kucu koji tako laje kao i ti.....;)....misli da je mnogo strasan (kao i ti) a u stvari je medenko (kao i ti ali samo teorijski a i verujem ti na rech)....:cmok:[/QUOTE

moraces jos mnogo pasulja da pojedes da bi me odvukla na kaficu....:hahaha:
iskreno....mrzelo me je da se pomeram iz fotelje....:roll:***

:otkacio: e svasta od tebe....bas cu da te vucem...lepo sam te, kulturno, pozvala a ti, mrcino, si odabrao fotelju...i sad ko te ebe (voleli bi da znamo)....mi smo se lepo proveli....:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back