lavina
Domaćin
- Poruka
- 4.060
Ja sam danas pojela samo dve breskve i nista vise....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја задњих недељу дана свако вече поједем по шерпу тога...

Па то све здрава храна.

Ne, baba me kao klinku tjerala da to jedem i zamrzila sam palentu.
A rizu sam u srednjoj tokom nekog posta jela pet dana za redom, za sva tri obroka i nikada vise...
Kulje?![]()
Тако овде кажу. До сад сам покупио називе: палента, жганци, качамак, пура, пула... а све једно исто - укувано кукурузно брашно/гриз.
e, ja odo isprzit pa srolat palacinke, sa sunkom, sirom & sampinjonima..., te ih turit u rernu...
maaa...naci ce se i neka sljatka; s pekmezom od naranci...![]()
Vece, Mili!
Sto si se umusila?![]()
e, ja odo isprzit pa srolat palacinke, sa sunkom, sirom & sampinjonima..., te ih turit u rernu...
maaa...naci ce se i neka sljatka; s pekmezom od naranci...![]()

Уф, отвори ми апетит да довршим оно пиле од ручка...

..i meni se jele palacinke..ali mrzelo me da ih pravim..
..prava sa stoka..![]()
Куља.Тако овде кажу. До сад сам покупио називе: палента, жганци, качамак, пура, пула... а све једно исто - укувано кукурузно брашно/гриз.
Ја сам то волео као дете... а и сад. Овде се то једе слатко, са заслађеним млеком. Чуо сам да има и варијанта да праве слано и једу са сиром.
za to prvi put cujem
...ne vjerujem...pa jel ima nesto sto sam ja gledala, a da ti nisi gledo...

Nije to isto
Evo recimo palenta i kacamak su skoro jedno isto
Pura vec nije, to se pravi nekako sa krompirom i kukuruznim brasnom... moja baba to zna i nije me nikada naucila... mozda, jer nisam pitala
Cicvara... eeeee, to se jede sa medom, inace za Bozic se pravi, ona je isto sa kukuruznim brasnom i treba biti majstor pa znati napraviti da valja... moja baba je i tu profi
A zganciza to prvi put cujem
A kulja se kod nas zove svinjski zeludac... od toga se dobija siriste za jelte sir
Sve znam, ko velika

...ne vjerujem...pa jel ima nesto sto sam ja gledala, a da ti nisi gledo...
![]()
ne, nije zbog toga...![]()

Не знам тачно шта је цицвара... на памет ми прво пада попара.![]()