Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi, nick je moja stvar. Nemam potrebu da ceo forum zna sta radim i kasnije da to bilo ko komentarise. Tip mi je interesantan, htela sam da se slikam , slikala sam se. To je dovoljno i dozvoljeno, kao sto je dozvoljeno da pisemo po milion poruka dnevno, 65 mailova, 100 mmsova i da se cujemo 43 puta jer nam se tako dopada. Jer imamo teme za razgovor, jeq smo jedno drugom interesantni sagovornici, poklapaju nam se ukusi a i fizicki se dopadamo jedno drugom preko slika. On je mlad majmun. Ok...Kada na neki potpuno neocekivani nacin upoznate osobu koja vam je toooliko slicna, uvazicu komentare. A da se jos neko dopisuje sa mnom tako aktivno, ukapirao bi ko sam. Pa ako postoji takav a ne postoji, neka hostue te slicice. Znam da nekom posaljem takve slike, treba ti poverenje. Da je moj cilj bio da se samoreklamiram ja bih odavno pod svojim nickom stavila te fotke, naravno u suknjama, kratkim majicama ne u veshu i tako privlacila paznju. Odmah crno na belo, bez mogucnosti da me neko optuzuje. Zato krijem nick. Sto je za forum bitno kako ja izgledam? Ja sam htela da ON vidi te slike, a ne cela populacija.
:lol:Pa i da je neko zaljubljen ne bi slao tolike poruke..svasta..ja u klin ti u plocu..uzivaj:bye:

Sto mislis da bilo ko sta promovishe? Na jednoj emi sam procitala da volis da pametujes, sad znam zasto je to tako. Znas ko sam? Nemoguce... Ne zelim da se raspravljam. Sta radim, moja je stvar i njegova. Nikog ne vredjam, tema je zakljucana tako da nikog ne smara. Ali vec kad sebi dajes tu slobodu da komentarises nesto, cim ti neko uzvrati argumentima, odmah imas kontranapad. Ne dokazujem nikom nista, samo moram da se branim. ***, zato i ne pricam nick. I necu.

Naravno i sa drugim ljudima razmenjujem pp, misljenja na forumu, kao sto rekoh egzistiram na istom, imam VL . Ali,niko od njih nema moj br telefona, ne zna moju adresu, kako ja izgledam... Itd. Zasto je to uopste bitno u celoj prici gde je glavni problem to sto se nas dvoje nismo upoznali? Procitaj moju i njegovu temu pa ces tada razumeti.

Naravno i sa drugim ljudima razmenjujem pp, misljenja na forumu, kao sto rekoh egzistiram na istom, imam VL . Ali,niko od njih nema moj br telefona, ne zna moju adresu, kako ja izgledam... Itd. Zasto je to uopste bitno u celoj prici gde je glavni problem to sto se nas dvoje nismo upoznali? Procitaj moju i njegovu temu pa ces tada razumeti.

Jes nemam pametnija posla..znaci nema niko tvoj broj ni onog prvog nicka.?pa zasto si onda otvorila drugi..zasto nisi pod istim?kakvu si to reputaciju stekla pa ces je ukaljati?ja ne pricam o vama-njemu vec o tebi

Vidi Dzordi, evo ga argument. Bas zato sto ja na forumu postojim kao nick, zato sto mi forum sluzi zaista samo za komentarisanje, a ne upoznavanje, bas zato krijem nick, jer je to jedina stvar koju znaju svi. Ako kazem nick, to ce mi biti onemoguceno! Ono za sta sam tu ce postati licno, ljudi ce znati tj forumasi ce znati detalje iz rl. Jer prica ima veze sa rl. Kao sto sam napomenula, ja ni slike nisam postavila kao sto napomenuh ne zelim da mesam rl i vl. On je Final Fantasy...

Vidi Dzordi, evo ga argument. Bas zato sto ja na forumu postojim kao nick, zato sto mi forum sluzi zaista samo za komentarisanje, a ne upoznavanje, bas zato krijem nick, jer je to jedina stvar koju znaju svi. Ako kazem nick, to ce mi biti onemoguceno! Ono za sta sam tu ce postati licno, ljudi ce znati tj forumasi ce znati detalje iz rl. Jer prica ima veze sa rl. Kao sto sam napomenula, ja ni slike nisam postavila kao sto napomenuh ne zelim da mesam rl i vl. On je Final Fantasy...

Opet ti..konfuzna si..rekla si da niko nema licne informacije o tebi..sa prvim i sa drugim nickom..cemu onda promena..kako ti ne sluzi za upoznavanje kad saljes svoje slike?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back