Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Izvinjavam se na pravopisnim greskama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi, nick je moja stvar. Nemam potrebu da ceo forum zna sta radim i kasnije da to bilo ko komentarise. Tip mi je interesantan, htela sam da se slikam , slikala sam se. To je dovoljno i dozvoljeno, kao sto je dozvoljeno da pisemo po milion poruka dnevno, 65 mailova, 100 mmsova i da se cujemo 43 puta jer nam se tako dopada. Jer imamo teme za razgovor, jeq smo jedno drugom interesantni sagovornici, poklapaju nam se ukusi a i fizicki se dopadamo jedno drugom preko slika. On je mlad majmun. Ok...Kada na neki potpuno neocekivani nacin upoznate osobu koja vam je toooliko slicna, uvazicu komentare. A da se jos neko dopisuje sa mnom tako aktivno, ukapirao bi ko sam. Pa ako postoji takav a ne postoji, neka hostue te slicice. Znam da nekom posaljem takve slike, treba ti poverenje. Da je moj cilj bio da se samoreklamiram ja bih odavno pod svojim nickom stavila te fotke, naravno u suknjama, kratkim majicama ne u veshu i tako privlacila paznju. Odmah crno na belo, bez mogucnosti da me neko optuzuje. Zato krijem nick. Sto je za forum bitno kako ja izgledam? Ja sam htela da ON vidi te slike, a ne cela populacija.
Ne, nego je ovom forumu a i tebi izgleda odmah teorija zavere u glavi. Garant je on pod zenskim nickom itd... Ma, uzivam ja.i 100. put nema veze cela prica sa zaljubljenoscu.
Naravno i sa drugim ljudima razmenjujem pp, misljenja na forumu, kao sto rekoh egzistiram na istom, imam VL . Ali,niko od njih nema moj br telefona, ne zna moju adresu, kako ja izgledam... Itd. Zasto je to uopste bitno u celoj prici gde je glavni problem to sto se nas dvoje nismo upoznali? Procitaj moju i njegovu temu pa ces tada razumeti.
Naravno i sa drugim ljudima razmenjujem pp, misljenja na forumu, kao sto rekoh egzistiram na istom, imam VL . Ali,niko od njih nema moj br telefona, ne zna moju adresu, kako ja izgledam... Itd. Zasto je to uopste bitno u celoj prici gde je glavni problem to sto se nas dvoje nismo upoznali? Procitaj moju i njegovu temu pa ces tada razumeti.
Lep dan vam zelim...da ga provedete u sreci i veselju..kissssssssss
Opet neka Platonika.Zasto je to uopste bitno u celoj prici gde je glavni problem to sto se nas dvoje nismo upoznali?
Vidi Dzordi, evo ga argument. Bas zato sto ja na forumu postojim kao nick, zato sto mi forum sluzi zaista samo za komentarisanje, a ne upoznavanje, bas zato krijem nick, jer je to jedina stvar koju znaju svi. Ako kazem nick, to ce mi biti onemoguceno! Ono za sta sam tu ce postati licno, ljudi ce znati tj forumasi ce znati detalje iz rl. Jer prica ima veze sa rl. Kao sto sam napomenula, ja ni slike nisam postavila kao sto napomenuh ne zelim da mesam rl i vl. On je Final Fantasy...