Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako, necu da objasnjauam bilo sta. Ok,ako nikog nijd zanimalo, zasto tema ima 7 strana? Btw, ako neko voli i prima se na slike odmah jd mlad majmun? Ne razumem. Prosto covek ima moc imaginacije. A novi je nick zato sto ne mora ceo forum da zna da ja imam takve slike, a na forumu imam neki svoj identitet. VL ! To je nesto sto nijedna devojka ne zeli da bilo ko zna, zar ne?

Ovako, necu da objasnjauam bilo sta. Ok,ako nikog nijd zanimalo, zasto tema ima 7 strana? Btw, ako neko voli i prima se na slike odmah jd mlad majmun? Ne razumem. Prosto covek ima moc imaginacije. A novi je nick zato sto ne mora ceo forum da zna da ja imam takve slike, a na forumu imam neki svoj identitet. VL ! To je nesto sto nijedna devojka ne zeli da bilo ko zna, zar ne?

Tema ima toliko strana zato sto se chatuje..i niko nema pametnija posla..do toga da komshiji crkne krava..a nemas identitien posto ni taj prosli nick niko ne zna po tvojoj prici i ne moze povezati sa tobom u rl.

Vidi, nick je moja stvar. Nemam potrebu da ceo forum zna sta radim i kasnije da to bilo ko komentarise. Tip mi je interesantan, htela sam da se slikam , slikala sam se. To je dovoljno i dozvoljeno, kao sto je dozvoljeno da pisemo po milion poruka dnevno, 65 mailova, 100 mmsova i da se cujemo 43 puta jer nam se tako dopada. Jer imamo teme za razgovor, jeq smo jedno drugom interesantni sagovornici, poklapaju nam se ukusi a i fizicki se dopadamo jedno drugom preko slika. On je mlad majmun. Ok...Kada na neki potpuno neocekivani nacin upoznate osobu koja vam je toooliko slicna, uvazicu komentare. A da se jos neko dopisuje sa mnom tako aktivno, ukapirao bi ko sam. Pa ako postoji takav a ne postoji, neka hostue te slicice. Znam da nekom posaljem takve slike, treba ti poverenje. Da je moj cilj bio da se samoreklamiram ja bih odavno pod svojim nickom stavila te fotke, naravno u suknjama, kratkim majicama ne u veshu i tako privlacila paznju. Odmah crno na belo, bez mogucnosti da me neko optuzuje. Zato krijem nick. Sto je za forum bitno kako ja izgledam? Ja sam htela da ON vidi te slike, a ne cela populacija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back