- Poruka
- 4.490
Ja onda mogu mama da vam budem
Mars na spavanje

Mars na spavanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skromnost, lepa gospo...
Radije cu u decimale, nego u metre...![]()
ja bi te zaprosio al' mi malo muka dqa to radim na svakih sat vremena, a i rolnica je tu !!!Mene niko nije zaprosio osim onog što voli mlekce.Sinoć smo se razveli.
Neće niko da me ženi u VS samo tražu neke druge stvari. Ovaj me bar zaprosio ko čovek.
samo ne kleshta !!!![]()
Mars na spavanje![]()
Otkud znate da sam lepa gospa? Videli ste moje slike na 4umu?![]()
jel nosish protezu ???Neću, ja sam nežna. Kakva crna klešta! Pih, baš nemaš mašte!!!
ja bi te zaprosio al' mi malo muka dqa to radim na svakih sat vremena, a i rolnica je tu !!!
ja se bwe zzenim sledecca...........!
Mars na spavanje![]()
'ćeš ti poklonim nekog mladoženju? meni dosta bilo za danas...![]()
uvek ja u redu !!!nije fer !!!
ja dogodine ulazim u trinaestu !!!
Pretpostavka... pa uljudnost (khm, khm...)... pa kurtoazija...
Gresim?![]()
Angel, si videla sinoć kako sam oterala onog mog?
Btw, ja imam 6 godinica kao što piše u nicku.
zar ovo nije 18+
Videla,videla-svaka cast.Ja nikako da se resim drugog muza,a vec sam treceg nasla ybg sta ti je zivot,sad moram da mu se smucim pa da me otera,al ne polazi mi za rukom
Tebi dosta !?! Ne verujem !!!'ćeš ti poklonim nekog mladoženju? meni dosta bilo za danas...![]()
...maaamaa... meni se pishki...
(eto, lepo sam rekao juče... juče je bila devojčica a danas je mama...)
Si sad nešto shvatio?![]()
ajd pošto si najstariji, onda možeš prvi...![]()
Pa ja jesam devojcica,ali imam dovoljno godina da budem mama detetu od 13 god,posto je to najstarije deriste ovde trenutno
matora ne diraj moje godine !!!Pa ja jesam devojcica,ali imam dovoljno godina da budem mama detetu od 13 god,posto je to najstarije deriste ovde trenutno