Madona 6
Iskusan
- Poruka
- 5.696
...misliš da treba obrnuto... ajd dobro... ti se presamiti a šišmiš nek se raspeči...![]()
Ovaj...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...misliš da treba obrnuto... ajd dobro... ti se presamiti a šišmiš nek se raspeči...![]()
Kako da izbacim komp iz kreveta?????
Ovaj...Rasto, dozilazi 'vamo! Ti si mi nekako ozbiljniji. A minona, gos'n moda...
![]()
pusti ga josh malo bre !!! vidish da ima ideja !!!Ovaj...Rasto, dozilazi 'vamo! Ti si mi nekako ozbiljniji. A minona, gos'n moda...
![]()
ovaj mood minon opassan mlogo...............
ma jok bre samo se pravi !!!ovaj mood minon opassan mlogo...............
pusti ga josh malo bre !!! vidish da ima ideja !!!
sinuce mu neshto vec jednom !!!
...auuu, ti u krevet sa celim forumom...![]()
ovaj mood minon opassan mlogo...............
josh nijedna ali je chovek inovativan, smislice on neshto pametno veruj mi !!! uvek mu sine neka genijalnost u kafani pa ce je valjda izbacitti i novde !!!Meni su njegove ideje nakaradne. Šta ti se tu sviđa? Koja ideja?![]()
...bež na spavanje...![]()
josh nijedna ali je chovek inovativan, smislice on neshto pametno veruj mi !!! uvek mu sine neka genijalnost u kafani pa ce je valjda izbacitti i novde !!!![]()
bolje nego na stolicu--posle me boli doope![]()
pusti me josh 10 min !!! molim te !!! taman mi natochi pivo i jednu dunju da nadoknadim sve propushteno danas !!!shishUmishu...vuci guzicu u kafanu... oma... nemam s kim da šljokam...
![]()
pusti me josh 10 min !!! molim te !!! taman mi natochi pivo i jednu dunju da nadoknadim sve propushteno danas !!!![]()
...bež na spavanje...![]()