Mr.Shishmish
Domaćin
- Poruka
- 4.036
doca ce i da zaradi dobro samo :???: metode !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pusti me josh 10 min !!! molim te !!! taman mi natochi pivo i jednu dunju da nadoknadim sve propushteno danas !!!![]()
pa onda u kafanu ali ako zavrshim sa rolnicom u coshku, NE PRILAZI !!!hoccuuuuuuu i ja..........
Damn.. samo trckaram sa teme na temu... ebote... koja manija ovaj net..Pitam se do kad tj do koliko cu sati danas to raditi... Kad cu jednom mirno da legnem na vreme i mirno da spavam....
![]()
Doco, imaš gužvu. Stigli novi pacijenti.![]()
...hmmm, da... oće to da boli... ako je koščato...![]()
u ybt... pa nisam valjda toliko strašno zvučala... više je bila molba, nego naređenje...
možeš i 12,5 minuta još da ostaneš... eto...![]()
pa onda u kafanu ali ako zavrshim sa rolnicom u coshku, NE PRILAZI !!!![]()
nisam josh !!! polako josh malo !!! 2 nedelje !!!jeli bre urke...jesi pazario smoking?
...moraću oa opalim jedanu kolektivnu terapiju...![]()
onda za 5 min u kafani !!!! pivo se hladi !!!neccu obeccawam..........
nisam josh !!! polako josh malo !!! 2 nedelje !!!
Esi mu ti virtualna žena? Ja imala muža na netu, juče se razveli.![]()
onda za 5 min u kafani !!!! pivo se hladi !!!
comp mi umire ... ne mogu da narezem ono shto si mi rekao ne radi mi nero !!! mozda sutra svratim do tebe da ti capim disc !!!jeli bre urke...jesi pazario smoking?
kako wam se zowe ta kafana,da znam gde da dodjem?
comp mi umire ... ne mogu da narezem ono shto si mi rekao ne radi mi nero !!! mozda sutra svratim do tebe da ti capim disc !!!
comp mi umire ... ne mogu da narezem ono shto si mi rekao ne radi mi nero !!! mozda sutra svratim do tebe da ti capim disc !!!
...i nesretjo...![]()