Mr.Shishmish
Domaćin
- Poruka
- 4.036
Valjda treba da se izglasa tvoja ostavka !!! ne moze !!!Dajem ostavku, odo da gledam two and a half man...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda treba da se izglasa tvoja ostavka !!! ne moze !!!Dajem ostavku, odo da gledam two and a half man...
ti si bash tezak sluchaj zavisnika !!! ne znam shta cemo sa tobom !!! tebi nema spasa !!!![]()
neću da živim u mraku! Ovo je 21. vek!!!
Ovom izjavom si izazvao situaciju da te i mi napushimo.
tu je on !!! posmatra iz coshka, vidish kako mu se cakle ochi !!!pa shto nam ode?
ti si bash tezak sluchaj zavisnika !!! ne znam shta cemo sa tobom !!! tebi nema spasa !!!
e da bre idi negde u shumu i iskuliraj par dana !?!![]()
...rasto, devojčica je u pitanju... budi fin...![]()
e minon moze da bude doc !!!Gde si minon? Joj što volem taj afatar!
E, ajde nam ti budi čika doca!!!
Gde si minon? Joj što volem taj afatar!
E, ajde nam ti budi čika doca!!!
budi pravi haos !?!pa ne znam..........e,predložite mi neko novo ime,ovo mi se više ne sviđa........
...rasto, devojčica je u pitanju... budi fin...![]()
...aaaa...?...
...pa već ima jedan čika doca na forumu...
...el ti treba pregled...?
jesmo !!!Ja sam ZA! :drunk: Pa da nazdravimo, našli smo docu, jel' jesmo?
Ja sam ZA! :drunk: Pa da nazdravimo, našli smo docu, jel' jesmo?
jesmo !!!
ziveli !!!
ali ajde taj doca da nas odvoji od ove naprave !!! hocu u krevet, al' ne mogu da ustanem odavde !!!
...pa hajde kad ste navalili... madona, raspeči se...
...a ti, šišmišu, stavi ruke na kolena...
...to su finske metode...
tastatura mi na kolenima, ne vredi !!!...pa hajde kad ste navalili... madona, raspeči se...
...a ti, šišmišu, stavi ruke na kolena...
...to su finske metode...
jesmo !!!
ziveli !!!
ali ajde taj doca da nas odvoji od ove naprave !!! hocu u krevet, al' ne mogu da ustanem odavde !!!
Ne taj rad. :nono:
i ja nekada ali vecheras NECU !!!ovako rano u krevet? Heh, ja ovde nekad zaglavim do 5 ujutro!
![]()
a kako se raspechuje !?!...misliš da treba obrnuto... ajd dobro... ti se presamiti a šišmiš nek se raspeči...![]()