Trenutna desavanja

• Začetnik teme Začetnik teme Borg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto sad pričaš o torti? Kako izgleda? :dash:

pa nisam sad prichala o torti vec o slatkishima... moram da ih imam u kuci a i na poslu imam uvek neshto slatko... a torta izgleda kao shah, kako drugachije...;):lol: ne, bez zezanja, podseca malo na shahovska polja... kod ove torte mi se najvishe dopada fil... i nije mi bash jasno shto ide toliko jaja u nju... 23 chini mi se... mnogo brate...(skinuh ovo brate od onog lika e..., do malopre sam chitala njegovu temu)

ali ne i ja.... osnovna nekultura.... a odakle ti ideja da mislim da mi nema spasa.... mislim mozemo da pricamo na tu temu, ali ne mislim da je tako....

Izvini, nisam htela nikog da vređam. Stvarno me kamen i voda podsećaju na film "Sati" gde se između ostalog,opisuje samoubistvo Virdžinije Vulf. Ebi ga, to mi je bila prva asocijacija. Izvini, pogrešno sam ukapirala, a nije ni čudo, vidi koliko je sati...

Sorry...

Izvini, nisam htela nikog da vređam. Stvarno me kamen i voda podsećaju na film "Sati" gde se između ostalog,opisuje samoubistvo Virdžinije Vulf. Ebi ga, to mi je bila prva asocijacija. Izvini, pogrešno sam ukapirala, a nije ni čudo, vidi koliko je sati...

Sorry...

eeeeeeej, nema potrebe za tolkim izvinjavanjem.... :whistling: a i nise me uvredila, caskamo opusteno... a i shvatio sam tvoju asocijaciju.... :klap::bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back