Madona 6
Iskusan
- Poruka
- 5.696
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto sad pričaš o torti? Kako izgleda?![]()
ne, bez zezanja, podseca malo na shahovska polja... kod ove torte mi se najvishe dopada fil... i nije mi bash jasno shto ide toliko jaja u nju... 23 chini mi se... mnogo brate...(skinuh ovo brate od onog lika e..., do malopre sam chitala njegovu temu)Šta ti to znači?Nećeš valjda da se ubiješ kao Virdžinija Vulf koja je moj idol?
![]()
osle ubedjivanja sa dusebriznicima, i posle njihovih saveta, ubede te da je to najbolja stvar za tebe... mislim to: kamen na plivanje...ma neeee..... pazi ovakoosle ubedjivanja sa dusebriznicima, i posle njihovih saveta, ubede te da je to najbolja stvar za tebe... mislim to: kamen na plivanje...
Kakvi su to tvoji drugovi, bre?
Izilazi iz tako društvo!
nije kamen za plivanje vec kamen na plivanje...![]()
Si ti neki čudan lik. Kamen za plivanje...Kakvi su to tvoji drugovi, bre?
Izilazi iz tako društvo!

A jel' ti njega razumeš? Neće da se raspriča k'o čovek.![]()
Ti si pametna, a ja sam glupača. Tako kažu neki...
ali ne i ja.... osnovna nekultura.... a odakle ti ideja da mislim da mi nema spasa.... mislim mozemo da pricamo na tu temu, ali ne mislim da je tako....
xxxxxxxzashto je sad grozan kad si ga do juche maltene obozavala?
Ma ja njega otpočetka podjednako mrzim i obožavam, ebi ga...
Izvini, nisam htela nikog da vređam. Stvarno me kamen i voda podsećaju na film "Sati" gde se između ostalog,opisuje samoubistvo Virdžinije Vulf. Ebi ga, to mi je bila prva asocijacija. Izvini, pogrešno sam ukapirala, a nije ni čudo, vidi koliko je sati...
Sorry...
a i nise me uvredila, caskamo opusteno... a i shvatio sam tvoju asocijaciju....