Mislim da je pravi trenutak da primetim (a da se ne naljutis na mene) da zaista preterujes sa alkoholom, 7 piva curo...
A, ne, sad popijem do pola litra pelinkovca, kad radim ujutru.
))))Ej, narode, ok sam, proci ce me, kao i sve uostalom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je pravi trenutak da primetim (a da se ne naljutis na mene) da zaista preterujes sa alkoholom, 7 piva curo...
))))Mislim da je pravi trenutak da primetim (a da se ne naljutis na mene) da zaista preterujes sa alkoholom, 7 piva curo...sad treba voditi racuna o zdravlju, posle je kasno. Najgore je kad ga izgubis pre vremena...niko ti nece pomoci, vidis kakva su vucja vremena, kako se treba boriti za koru hleba.
Ja sam svoje izgubio rano (cale je morao da me dovodi u NS na predavanja kad sam pre xyz godina bio prva godina na faksu, zamisli covek me vodi k'o invalida, a sva masa gleda, kolege, mahom ortaci iz srednje skole, samo su se zaje..vali na moj racun - 'de ste ribe, evo frajera sa isijasom, boleo ih je ku..ac sto su meni ledja "ostala" ma Manjaci, kad gradskog klinca ostavis danima u planincugi na minus 25 u najsugavijoj uniformi, to ne izadje na dobro), zato ti ovo i pricam, vodi racuna o sebi, yebes ljubav ako pre vremena postanes baba.
nosio duge gace do 23-ceg juna
i vunene charape ol d tajmNista solarijum.Ne, udala sam se i ne radim vise, sad imam svoj frizerski salon.
sad ce i kod tebe, ne brini...
shaljem mnogo sunchanih i toplih pozdrava iz beograda.![]()
Pipomir Dugokitich:
Kod mene nishta nije nadogradjeno, sve samo meso, nix silikon.8)
enaste bonbone, zzele koce, minjon kocke,kokos kocke,kiki baton, chokoladirano grozzdje...
E ovaj Pipomir naporan...
Bila sam u zdravoj hrani prekoputa i kupila sam gomilu nezdrave hraneenaste bonbone, zzele koce, minjon kocke,kokos kocke,kiki baton, chokoladirano grozzdje...
biche mi zlo al sam srechna....![]()

Ja sam konacno isla na rucak, u obliznji restoran domace kuhinje, ili kako se vec zovu... Jedem kuvano jednom mesecno.![]()

Meni je mnogo smešno što se sve takve prodavnice zovu Zdrava hrana, a unutra čokolade, bombone i sokovi sa 100% šećera.Bila sam u zdravoj hrani prekoputa i kupila sam gomilu nezdrave hraneenaste bonbone, zzele koce, minjon kocke,kokos kocke,kiki baton, chokoladirano grozzdje...
biche mi zlo al sam srechna....![]()

jao dano sad kad stomachitj proradi:razz:![]()

Hehe, nije proradio, to sam jela jos pre 5 sati. Nesto mozda nije u redu...![]()
))
.......

reci meni, neću nikome da kažem.