taote
Iskusan
- Poruka
- 5.349
Meni je mnogo smešno što se sve takve prodavnice zovu Zdrava hrana, a unutra čokolade, bombone i sokovi sa 100% šećera.![]()
Kakvi čudno! To je mamac. Uđeš sa poštenim namerama, a izađeš sa bombonama!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je mnogo smešno što se sve takve prodavnice zovu Zdrava hrana, a unutra čokolade, bombone i sokovi sa 100% šećera.![]()
Šta bi ono juče? Što si bila srećna?reci meni, neću nikome da kažem.
![]()
Kakvi čudno! To je mamac. Uđeš sa poštenim namerama, a izađeš sa bombonama!

Dobro veče.
Ja ovu Milku Canić naprosto obožavam.![]()
Legenda.
пун Јутуб њеног "Добро вече"... Могла би да буде и гост на концертима, оно као, "А сада ће вам Милка Цанић пожелети добро вече", а она изађе и каже: "Добро вече" (а маса почне да вришти и урла).

)))Čekaj, bre... Ti pijana??? Ni jedna rabota ne stoji ženskoj lošije od pijanstva. Ako nastaviš tako uskoro će svak od tebe zazirati. Postaćeš bednija od uličarke. Na kraju će te svi sažalevati (koliko ćeš biti jadna).Heh, veceras nisam pijana... :rolleyes:
I to je neki znak... : )
Laku noc, drugari!![]()

))Čekaj, bre... Ti pijana??? Ni jedna rabota ne stoji ženskoj lošije od pijanstva. Ako nastaviš tako uskoro će svak od tebe zazirati. Postaćeš bednija od uličarke. Na kraju će te svi sažalevati (koliko ćeš biti jadna).
Zar stvarno nemaš ništa pametnije da radiš? Jesi li fizički zdrava. Ako jesi onda svaki dan prepešači, po mogućnosti u prirodi, u jednom pravcu bar 10 km i vrati se nazad. Videćeš kako ćeš se lepo osećati. Ma, radi bilo šta samo ne pij!![]()
...i ja se slazem sa ristobom...od piva se dobija stomak..bolja je vutra))

Auu, Doco, sto ti ovo lepo. : )
To kod tebe?
Kad mogu doci?![]()
))izgleda da je krenula: )
))